Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretem a balhés veszélyes...

Szeretem a balhés veszélyes dolgokat és embereket de mégis nyugalomra vágyok ez miért van?

Figyelt kérdés

ápr. 28. 13:09
 1/2 A kérdező kommentje:
Pl imádom nézni a balhét neten és eloben is, vitákat hallgatni is szeretek stb.
ápr. 28. 13:10
 2/2 anonim ***** válasza:
45%
Szociopata vagy.
ápr. 28. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Sokan miért nem értik meg, hogy egyedüllétre és nyugalomra van szükségem?

Introvertált személy vagyok, sokszor bele vagyok kényszerítve olyan helyzetekbe amik hamar lemerítenek mentálisan. Szabadidőmben szeretek kicsit elhúzódni, egyedül, nyugalomban lenni. Sokan úgy kezelnek mintha magamnak való lennék. Főleg társasági emberek vágják hozzám...

Miért vágyom olyan betegesen a csendre és a nyugalomra amikor otthon vagyok?

Nem csak most az ünnepek alatt,hanem amúgy is. Még az apróbb zajok is idegesítenek vagy ha hallom a szomszéd beszélgetését vagy ha egy picit áthallatszik a TV már ideges leszek. Szóval arra tartok igényt hogy amikor itthon vagyok semmiféle zavaró hang vagy tevékenység...

Ti inkább nyugalomra vágytok az életben vagy pezsgésre?

Persze tudom, mindkettő fontos, hogy kiegyensúlyozottak legyünk, de melyik az, amelyre inkább vágytok most?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!