Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy szelfin...

Miért van az hogy szelfin irtó ronda a fejem, tükörben pedig egyáltalán nem ronda?

Figyelt kérdés
ápr. 28. 15:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Torzít a tükör.
ápr. 28. 15:58
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Mert a tükör egy torz képet ad és a szelfi a valóságot.

Kérdezd meg az aitól. Régen én is megkérdeztem és valami olyasmi válasz volt, hogy a tükörben másképpen látszol és másképpen vetíti vissza a külsődet és az agyad úgy dolgozza föl. Lényeg a tükör egy hamis képet ad, amit a szelfi ad, az a valóság úgy nézel ki és úgy látnak mások is.

ápr. 28. 15:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Tehát a tükör megpróbálja az agyam, ezáltal a lelkem vigasztalni hogy nem vagyok ronda és valahogy kompenzál, a szelfi pedig a fekete valóságot tudatja velem?
ápr. 28. 16:02
 4/14 A kérdező kommentje:

Elvileg egyébként a hátlapi kamerával készített kép a legközelebb valósághoz álló

Csináltam egyet azzal, és kifejezetten nem vagyok ronda, sőt🤷‍♀️

ápr. 28. 16:06
 5/14 anonim ***** válasza:
61%
🤣 Érdekes, az előbb még szelfin voltál ronda.
ápr. 28. 16:10
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan ahogy mondod, gratulálok, a legalapabb szintű szövegértés megy, ez megnyugtató!:)
ápr. 28. 16:12
 7/14 anonim ***** válasza:
21%
a kamera, főleg egy átlagos telefoné, rengeteget torzít. a tükör a valóságot mutatja, viszont bevágsz rajta pózokat, szóval mások nem feltétlen úgy látnak.
ápr. 28. 16:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem is rémesek voltak és még most is mondhatni azok amiket telóval készítek.

De egy barátom amúgy fotós és megkértem készítsen képet, és teljesen más, és ő is megnyugtatott, hogy máshogy festek valóságban és képeken, és tükörben.

Olyan aki úgy érzed nem hazudik neked és valóban őszinte azt kérdezd meg, mutasd meg neki a képeidet, meg fogja mondani a különbséget.

Én nem is merek ismerkedni online, mert elég nagy az eltérés.

De tesóm egy iphone16-al már elég jó képet csinált, közelít egy fotóséhoz. Nem hiába azt teszem be önéletrajzba is :)

ápr. 28. 17:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Én tükörben szépnek látom magam, fotón teljesen másnak. Illetve azokon a fotókon jól nézek ki, amik úgy készülnek, hogy nem veszem észre. Amint tudom, hogy fotóznak, alapból iszonyú hülye fejeket vágok sajnos, nem tudatosan.
ápr. 28. 19:13
 10/14 anonim ***** válasza:

#9 Ugyanez vagyok én is. Ahogy tudom, hogy fotóznak (utálom), teljesen befeszülök, nem tudom, mit kéne "csinálnom" és szerintem az arcomon is ez látszik, mert mindig iszonyú idétlen fejeket vágok olyankor, mintha az arcom "átrendeződne" valami természetellenes módon.

Magamról tudok egyébként jó képeket csinálni, mert akkor ugye nem vagyok zavarban.

ápr. 28. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A barátom otthonról melózik,én eljárós vagyok. Van,hogy nem mosakszik meg reggel,hanem csak délben,vagy egyáltalán nem. Nap közben sem néz soha a...

Ha emiatt szakítok vele,akkor szemét vagyok,legalább is ezt mondja, mert hogy "ne kelljen nekem tökéletes pasi", meg olyan nincs is. Szerintem,a mosakodás, fogmosás alap higiénia kellene,hogy legyen és aki ezt elmulasztja,az szimplán trehány. Ráadásul otthon van,bőven...

Hogy lehet az, hogy a kockahasam látszik az ablaküvegekben és fotókon, de a tükörben egyáltalán nem?

Nem kockahas, csak röviden nem tudtam beleírni a kérdésbe. Szóval erről az 11-line-abs-ről van szó, nem tudom magyarul, tudjátok ez a két vízszintes hasizom vonal. Nemrég megjelent és annyira de annyira örültem neki, ablaküvegben láttam meg először, reggel akkor is...

Habony "ibiza" Árpádnak van egyáltalán lelkiismerete? Tükörbe tud nézni?

Hiszen egy alattomos gátlástalan gazember. Nem elég hogy kisnyugdíjasokat ver de az aljas orbáni propaganda motorja is.

Mit láthattam a tükörben? Volt ott egyáltalán valami?

Egy barátom mesélte, hogy ha odaállsz a tükör elé (félhomályban), és erősen koncentrálsz egy pontra, akkor egy idő után különböző arcokat látsz, azt, ahogy előző életeidben kinéztél. Én nem nagyon hiszek az ilyesmiben, de párszor kipróbáltam. Elfeketedett az arcom, és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!