Elménnetek egy több napos útra ha van egy csalàdtagotok aki időnként elesik?

válasza:

válasza:

válasza:Miért gondolod, hogy aki néha elesik az inkább otthon szeret ülni bezárkózva? Én biztos, hogy nem fogom kirekeszteni.
Egyébként nem egyértelmű a kérdésből, hogy vinnénk magunkkal, vagy otthon hagynánk és felmerül annak a veszélye, hogy elesik és nincs aki segítsen.

válasza:Van valami ismerős, aki be tud ugrani erre a pár napra?
Esetleg legyen nála mindig telefon, hogy tudjon hívni valakit ha baj van.
Nyilván nem jó dolog csak úgy otthagyni valakit, aki segítségre szorul, de az se állapot, hogy 5 napod se lehessen magadra.

válasza:tesztek rá gondosórát és majd felállítják a mentők. ha nem akar egy vagyont kiadni a lakatosra, akkor esetleg egy pótkulcsot leadhat a szomszédnak vagy közel lakó barátjának.
nem tudom mi az elmélet, most 5-10-Isten tartsa meg, 20-30 évig mellékvágányra teszitek az életeteket, mert egy családtagotok nem hajlandó gondoskodni magáról?

válasza:További kérdések:
Faluról származom, de sosem értettem. Anyám például rendszeresen panaszkodik nekem, hogy látta xy volt általános iskolai osztálytársamat, vagy annak az anyját/apját, és az nem köszönt neki. Namármost rendszerint olyan emberekről van szó, akikkel anyám nem tart...
Úgy érzem, mintha az emberek nem igazán kedvelnének. Én próbálok mindig kedves, megértő és segítőkész lenni, de folyton levegőnek néznek, elkerülnek, ghostolnak. Mások elmondása szerint nem vagyok ronda és rendes is vagyok, de mégis úgy érzem mintha az emberek nem...
Amikor nem beszélsz senkivel meg nem különösen vagy elfoglalva akkor mennyit szoktál gondolkodni? Én eléggé sokat szinte folyamatosan, kíváncsi vagyok mások hogyan vannak ezzel.
Alszom eleget, iszom energiaitalt, kávét, mégis tökre fáradt vagyok egész nap. Mi bajom lehet?
Valamelyik nap írtam ki kérdést hogy a támogatott lakhatásban kizárólag én takarítok a szobában, a szobatársam nem csinál semmit, fekszik amikor én takarítok. Múltkor radiátorcsere volt nálunk és át kellett rendezni a szobát, ami nagyon kényelmetlen volt, nem tudta...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!