Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy 30 évesen is...

Normális, hogy 30 évesen is 12 évesnek néznek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem semmit nem változik az arcom, nem öregedik...mindenhol gyereknek néznek pedig már rég túlléptem a 18-at is. Lesz olyan pont, hogy akkor végre felnőttnek gondolnak majd?

ápr. 29. 03:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%

Bizonyos értelemben normális, sok ilyet ismertem személyesen. Sokan nem az átlag szerint érnek.

Az arcvonásokat és egyéb testi hormonális szellemi jellegeket a genetika is meghatározza. Egy nordikus típusú ember másként néz ki felnőttként mint egy keleti.

Ettől még ugyanannyira felnőtt ember vagy. Legalább is néhányak szerint, megint mások szerint meg nem, de azokat tudtuk ignorálni.

Az más kérdés, hogy pl párkeresésnél megüti e az érzelmi lécet.

Van a fordítottja is, amikor 18 alattiak 20onévesnek néznek ki.

Ez akkor okoz gondot amikor a társadalmi elvárás "ismerkedj a saját koroddal" külsőre vagy lelkileg nem illik a korosztályodhoz.

Pl rendszerint más korú vagy jellegű emberek akarnak ismerkedni veled, de mindig magadra hagynak, mikor kiderül a korod / jellemed, a korosztályod meg a jellemed miatt kerül.

A kisebb/fiatalosabb jellegű emberek rendszerint hátrányban vannak munkakeresésnél is, fŏleg a férfiak. De bizonyára van sok "nő" is akinek nem csak elŏnyére válik.

Nyilván ha egy 14 évesnek kinéző 40 kilós 25 éves ember találkozik egy 100 kilós kopaszodó 42 évesnek kinéző 25 éves emberrel, nehezebb felépíteni a szimpátiát, hiába közös a kor.

Ugyanez megvan öltözködési stílusok közt is. Egy modern stílusú európai fiatal nem fog tudni azonosulni közelkeleti potenciális t.istáknak kinéző emberekkel, akkor se ha közös a kor vagy a zászlójuk hasonló színű.

ápr. 29. 04:31
 2/16 anonim ***** válasza:
57%

Reméljük csak költői túlzás volt!

Bár a leírásodból inkább szellemileg nézhetnek 12-nek! Túl fiatalos külsővel nem célszerű infantilis módon viselkedni!

ápr. 29. 06:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem 22 évesen 12 nek néznek...
ápr. 29. 06:19
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Azért 12-nek csak nem, azt túlzásnak érzem, de hasonlóképpen én most töltöm a 30-at, és nagyon kislányos a külsőm. Tegnap néztem vissza egy bikinis képet magamról 10 évvel ezelőttről és egy az egyben ugyanolyan alakom van most is, 49 kg, feszes alkatom van (ennyit számít a rendszeres sport). Arcra is inkább szoktak 18-20 évesnek nézni. Szerintem nincs ezzel baj, én kimondottan örülök neki, de ha te férfi vagy, akkor előnytelen lehet az éretlen külsőd. Szerintem sportolj, izmosodj, növessz borostát vagy ilyesmi, férfiasabbnak fogsz hatni.
ápr. 29. 07:02
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, teljesen normális, hogy fiatalabbnak néznek.

Én is így vagyok. 20-on évesen kellemetlen volt. 30-as éveimben már tetszett. 40 felett meg kifejezetten örülök neki.

ápr. 29. 08:22
 6/16 XXXBalazs ***** válasza:
100%
Jó neked, én 25 évesen már úgy néztem ki, mint egy 35 éves.
ápr. 29. 08:29
 7/16 anonim ***** válasza:
54%
Küldene valaki képet, akit ennyivel fiatalabbnak néznek? Nagyon kíváncsi lettem, hogy én ennyire tudnám megmondani a korotokat
ápr. 29. 11:37
 8/16 anonim ***** válasza:
Igen normális
ápr. 29. 12:15
 9/16 A kérdező kommentje:
2.Kb pár sort írtam amiből te leírsz infantilisnak...amúgy egy alkaomról volt szó és igen a külsőmre gondoltak...
ápr. 29. 12:52
 10/16 A kérdező kommentje:
többieknekk köszi, mindenkit felpontoztam kivéve a 2..est.
ápr. 29. 12:52
1 2

További kérdések:

A középkorú és idősebb emberek miért vannak ennyire rágerjedve a köszönésre, főleg falun?

Faluról származom, de sosem értettem. Anyám például rendszeresen panaszkodik nekem, hogy látta xy volt általános iskolai osztálytársamat, vagy annak az anyját/apját, és az nem köszönt neki. Namármost rendszerint olyan emberekről van szó, akikkel anyám nem tart...

Létezik olyan, hogy valaki taszítja az embereket?

Úgy érzem, mintha az emberek nem igazán kedvelnének. Én próbálok mindig kedves, megértő és segítőkész lenni, de folyton levegőnek néznek, elkerülnek, ghostolnak. Mások elmondása szerint nem vagyok ronda és rendes is vagyok, de mégis úgy érzem mintha az emberek nem...

Mennyit gondolkozol, mennyit pörög az agyad?

Amikor nem beszélsz senkivel meg nem különösen vagy elfoglalva akkor mennyit szoktál gondolkodni? Én eléggé sokat szinte folyamatosan, kíváncsi vagyok mások hogyan vannak ezzel.

Krónikus fáradtságban szenvedek, nektek mi vált be?

Alszom eleget, iszom energiaitalt, kávét, mégis tökre fáradt vagyok egész nap. Mi bajom lehet?

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Valamelyik nap írtam ki kérdést hogy a támogatott lakhatásban kizárólag én takarítok a szobában, a szobatársam nem csinál semmit, fekszik amikor én takarítok. Múltkor radiátorcsere volt nálunk és át kellett rendezni a szobát, ami nagyon kényelmetlen volt, nem tudta...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!