Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy 30 évesen is...

Normális, hogy 30 évesen is 12 évesnek néznek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem semmit nem változik az arcom, nem öregedik...mindenhol gyereknek néznek pedig már rég túlléptem a 18-at is. Lesz olyan pont, hogy akkor végre felnőttnek gondolnak majd?

ápr. 29. 03:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
4.Azért irtam mert ennyi volt a korhatár egy helyre ahova alatta nem lehetett csak úgy bemenni és ebből céloztam arra, hogy gyereknek gondolt...
ápr. 29. 12:53
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

igen szerintem 1 bizonyos határig semmi gond nincs azzal ha fiatalabbnak tűnsz, mert pl én 24 évesen 19 20 évesnek tűnök ami szerintem fasza dolog, én legalábbis így gondolom, de téged megértelek ha azt már nem érzed előnyödre hogy 12 évesnek tűnsz/néznek, sajnálom nem lehet a legjobb..

De az még nem jelenti azt amit 2-es írt, attól még gondolkodhatsz úgy mint egy 30 éves ember, sőt mondok ennél komolyabbat is, még okosabb is lehetsz, az egyik nem zárja ki a másikat, nem kinézet alapján ítélünk, ezt csak primitív emberek teszik szerintem..

ápr. 29. 13:29
 13/16 A kérdező kommentje:
12.Köszi :)
ápr. 29. 13:31
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

#10 szívesen, mi is köszönjük.

#12 ez igaz, manapság a siker a gátlástalanság eredménye, nem az érzemi vagy értelmi intelligenciáé.

Ne add fel, nem vagy egyedül :)

ápr. 29. 16:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Vagyunk páran. Nővérem azt monta, hogy nála 33 évesen jött el az, hogy már nem mindig kérnek személyit, ha venne valami nikotinos cuccot, vagy egy üveg bort. Nálam ez 30 évesen eljött, de gyanitom, hogy csak azért, mert ismernek azokon a helyeken, ahol ilyesmit vásárolok. Idegen helyen elkérik, aztán elnézést kérnek, aztán annyit mondok rá, hogy hát bóknak vettem, röhögünk rajta, ez legyen a legnagyobb problémám.

Engem inkább az zavar, hogy ha pl. tömegközlekedéssel megyek, fel akarnak állitani, volt, hogy csitrinek hivtak. Szerencsére mentálisan már megértem arra a szintre, hogy az ilyen viselkedést úgy tudjam kikérni magamnak, hogy a végén a másik szállt le, mert ő érezte kellemetlenül magát.

ápr. 29. 20:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem volt hogy 50 centis szakállal mentem a közértbe sört venni, nem kéddezett semmit.

Leborotváltam, kivettem 2 sört, másnap ugyanaz az ember személyit akart tőlem! 31 voltam!

Mondom

-Tegnap itt jártam ugyanez a narancssárga mellény meg nyuszikás póló volt piros sapkával, nem emlékszel?

- Ja de bocsi, azt hittem középiskolás vagy...

Na most egy nő nem tud szakállat növeszteni...

ápr. 30. 08:01
1 2

További kérdések:

Miez hogy 4G, 4G+ , 5G ?

Nálunk 4G+, Mamánál 4G fog viszont a rokonoknál 5G

Lehetséges, hogy valaki ennyire szerencsétlen legyen mindenhez, de tényleg mindenhez az életben, akármibe fogjon is?

Egy kávét se tudok normálisan kiönteni, mert még az is 100-ból 97-szer mellé megy. Folyamatosan nekimegyek dolgoknak, felületes szinte bármi, amit csinálok, próbálok főzni, de azt sem tudok, mindig elrontom. A sulihoz úgy álltam, hogy rettegtem minden nagyobb...

Miért kellene ennyire erőltetetten mindig vidámnak/lazának/mosolygósnak lennie az embernek? Miért kötelező mindenkinek művigyoros dolce vita-val élnie az életét?

A mostani Tisza buli kapcsán jutott eszembe, főleg a kommentek alapján.A legszánalmasabb amit bekommentel az egyik: "vegre ez nem egy “atlagos” spanyol esti utcakep, hanem itthon van!:)" Legfőképpen introvertáltként sem értem, miért annyira elvárás a...

Éreztétek úgy, hogy nem találjátok a helyeteket? Hogy sem a munkatársak, sem a barátok / haverok nem olyanok, mint Ti és kilógtok a sorból?

Valahogy mindig ezt éreztem, de tartósabb kapcsolataim is voltak. Az utóbbi tíz évben találkoztam hozzám hasonlóakkal, úgy mint barát, partner vagy munkatárs, de nem volt tartós, valami tüske mindig volt. Ezért inkább egyedül vagyok és csak dolgozok. Viszont nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!