Lányok szerintetek mennyire vagyok jóképű?
Figyelt kérdés
19F Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, illetve tényleg kisfiús fejem van igazán. 193cm magas vagyok és 82 kiló. Küldök képet privibe ha segítetek mert szeretném ha véleményeznétek.máj. 1. 22:56
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Miért dagadt? Teljesen jó a súlya a magasságához.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Első, ilyen magassághoz még vékony is.
Küldheted, kérdező.
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Megnéztem a fotódat. Igen, nagyon kisfiús vagy még. Ezen mondjuk egy másmilyen haj és normálisabb ruha valamennyit tudna segíteni. Illetve az arckifejezésed sem túl szimpatikus, se egy mosoly, se érdeklődő tekintet.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem rendben vagy nem baj ha kisfiúsabb az arcod sok lány szereti. Szerintem nincs veled baj. 19éves vagy még fogsz változni.
De egy szép lányt így is eltudok melléd képzelni igaz ahhoz kell egy jó személyiség is
Kapcsolódó kérdések:
Egy csendes jóképű pasi mennyire jön be lányok?
Egy 23 éves srác vagyok,elég csendes.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!