Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ez kell az embereknek?...

Tényleg ez kell az embereknek? Tényleg fenyegetni kell őket.

Figyelt kérdés

Rohadtul elegem van, hogy állandóan megtalálnak az ismerősök a hülye kölcsöneikkel hogy jajj nem tudok kijönni kérlek segíts utána meg bár olyan nem történt meg, hogy eltűntek meg mindig visszaadták de olyan határidő eltolással hogy a 2 hetes kölcsönből lett mondjuk félév és állandóan a nyakukra kellet járjak.

Egy ponton azt mondtam, hogy rendben van megtarthatod és ba.sszad meg magad vele mert nem fogok pénzem után futni és többet ne számítson segítségre és erre mi történt? 1 óra múlva elküldte az összeget sőt még egy kis kamatot is rátett.

Miért kell az asztalra csapni?

Miért kell egy jóindulatú embert kihozni a sodrából?

máj. 2. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A hiba BENNED VAN! Egyszerüen NEM ADSZ kölcsön senkinek és nincs gond
máj. 2. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Aki azét kér kölcsön mert nem tud kijönni a béréből és nem azért kell mert olyan dologra kell amire alapból ritkán költ valaki pl.: valaminek a javítására, cseréjére, hanem kajára, vagy rezsire annak később sem lesz jobb és a kölcsönt hiába adja vissza időre, ugyan ott lesz és ismét kérni fog, ha nem is tőled akkor mástól, és ha még inkább sokat kell költenie akkor mástól is és abból adja vissza a másiknak meg ilyenek.

Nekem voltak ilyen ismerőseim, olyan is volt akik egymástól kértek kölcsön gyakorlatilag 100 ezrek vándoroltak egyik embertől a másikhoz gyakorlatilag, és már követni nem lehet ki kinek tartozik valójában. Nekem ezen a ponton lett ebből elegem, főleg azért mert én tettem egy olyan lépést hogy anyagilag jobb legyen nekem és nem voltam kölcsönre szorulva. Ezáltal volt pénzem is, nem sok de volt és akik tartoztak egymásnak mindig tőlem kezdtek el kéregetni, de nem adtam mert egyrészt korábban már kisegítettem őket pár ezer ft-al, meg volt akiben annyira nem bíztam meg hogy inkább bevásároltam neki 2 napra ha annyira kajára kell akkor az is jó lesz neki ha kaját adok. Ebből nem volt gond, de én akkor fogadtam meg hogy soha senkinek, semmit.

Már én sem tudtam követni még úgy sem hogy fel volt írva minden kiadás még a kölcsön adott pénz is, és közöltem mindenkivel hogy amivel tartoznak amire már várok egy ideje azt elengedtem, de innentől kezdve senki semmit ne kérjen. Igaz hogy hirtelen nagyon kevés barátom lett "érdekes" de legalább akik maradtak ő bennük még meg lehet bízni, igaz nekik soha sem kellett úgy semmi, főleg pénz.

máj. 2. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kölcsön adni. Én is adtam korábban több száz ezret is kölcsön olyannak akiről soha nem gondoltam volna, hogy ne adná meg, és mi lett a vége? Ment a hazudozás és végül a teljes összeget nem adta meg csak a kétharmadát.
máj. 2. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Te vagy a hulye, hogy adsz meg ilyen emberekkel tartod a kapcsot
máj. 3. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdező, egyedül te vagy az idióta, amiért kölcsönöket adsz boldog-boldogtalannak :D

Nem tudlak sajnálni.

máj. 3. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Ezeknek az embereknek mi van a fejében?

Megkérdezi valakitől,hogy mikor önállósodik,mikor semmi köze hozzá.

Miért hosszabb egyes embereknek a második lábujjuk?

Van akinek a második, vagy akár a harmadik lábujjuk is hosszabb, mint a nagylábujjuk, az enyém meg sokkal rövidebb, a harmadikról ne is beszéljünk…

Hogy van erejük az embereknek munka után is "dolgozni"?

Az emberek munka után építkeznek, gyerekeket nevelnek, intézik a mindennapi teendőket pl bevásárlás, házimunka. Én nem építkezem és nincs gyerekem, épp elég intézni a kötelező teendőket (takarítás, bevásarlás, ügyintézés, dokihoz járkálás stb), a maradék idő pihenésre...

Hány éves kortól nehéz az embereknek törökülésbe leülniük?

Én 32 leszek idén és rengeteget ülök igy a mai napig, viszont eszembe jutott hogy egy rahedli szüleim korabeli és idősebb ember rémlik akiknek szabályosan nehezen megy már ez a póz. Mikortól válik nehézzé? Vagy azon múlik mennyit ül így az ember és én nekem...

“Barna”/latina embereknek lehet természetes nem barna szemük?

Láttam egy önmagát “latinának” (hispanic) hívó lányt a redditen, aki megmutatta a szemeit (csak azt), hogy eldöntse milyen színű szemei vannak. Angolul hazel-nek hívják, magyarul nem tudom mi a neve, lényeg hogy már rá lehet mondani, hogy nem barna. Mindenesetre ez...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!