válasza:Ez így eléggé kontextusából ki van ragadva. A furcsa emberek nem egyformák.
Milyen számodra a furcsa ember, vagy kikre gondoltál pontosabban?

válasza:

válasza:

válasza:Sokkal jobb, ha furcsa emberek vesznek körül mintha konformisták.
Egy furcsa ember nem várja el, hogy te is pont úgy legyél fura mint ő.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
20 éves fiú vagyok. Motivált is vagyok amúgy arra, hogy segítsem őket, na meg nekem is jól esik, ha kölcsönösen támogatnak. Csak olyan érdekes, hogy én mágnesként vonzom ezeket a nőket. Rám van szükségük, nekem öntik ki magukat. Megmentő viszont nem vagyok, mert...
Ma jövök haza busszal.Csak egy 4es ülésen volt hely,leültem,aztán mellém leül egy idős bácsi.Elindul a busz,és elkezd nekem mesélni,meg kérdezgetni,hogy hány éves vagyok,hova járok iskolába,stb.Eleinte nem válszoltam,de után igen,mivel nemes egyszeeűseggel ott volt az...
Egy elég fura szituáció alakult ki, egyik családtagom olyan munkahelyen dolgozik ahol reggel 8-tól délután 4-ig van, 16:50 körül ér haza, így hétfő-péntek Szóval nekem a munkába állás eleje óta ez fura hogy egy szabadnap sem jár hétközben, most még szombaton is megy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!