Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed a furcsa...

Mi a véleményed a furcsa emberekről?

Figyelt kérdés

máj. 6. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Ez így eléggé kontextusából ki van ragadva. A furcsa emberek nem egyformák.

Milyen számodra a furcsa ember, vagy kikre gondoltál pontosabban?

máj. 6. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Elég általános a kérdés, de a kulcsszavakból ítélve a furcsa viselkedésűekre gondolsz. A bizarr figuráknak, akikkel találkoztam, mind volt némi szellemi fogyatékosságuk - mindkettő felnőtt férfi volt, egyikük színes, papírból kivágott koronával a fején járkált mindenhová, a másik meg időnként elkiáltotta magát, hogy "én vagyok Jézus". Egyébként úgy tűnt, tökéletesen elégedettek magukkal.
máj. 6. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Imádom őket, mivel én is furcsa ember vagyok a legtöbb ember szerint.
máj. 6. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal jobb, ha furcsa emberek vesznek körül mintha konformisták.

Egy furcsa ember nem várja el, hogy te is pont úgy legyél fura mint ő.

máj. 6. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha közelebbről megismeri az ember őket, akkor részben megérti a gondolkodásukat, amivel nem feltétlen kell egyetérteni, nem feltétlen talál benne a másik logikát.
máj. 6. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Túl általános a kérdés. Van az a furcsa akit szeretek megfejteni, de van az a furcsa akit inkább kerülök.
máj. 6. 22:19
 7/7 gabor49 ***** válasza:
attól függ mi a furcsa
máj. 15. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Eléggé érdekes és furcsa, ami történik velem. Hosszú ideje vonzom a sérült lányokat, akiknek van egy csomó borderline hajlamuk. Igazából én magam is...

20 éves fiú vagyok. Motivált is vagyok amúgy arra, hogy segítsem őket, na meg nekem is jól esik, ha kölcsönösen támogatnak. Csak olyan érdekes, hogy én mágnesként vonzom ezeket a nőket. Rám van szükségük, nekem öntik ki magukat. Megmentő viszont nem vagyok, mert...

Szerintem ez nagyon ciki volt. Neked mi a velemenyed erről a szituációról?

Ma jövök haza busszal.Csak egy 4es ülésen volt hely,leültem,aztán mellém leül egy idős bácsi.Elindul a busz,és elkezd nekem mesélni,meg kérdezgetni,hogy hány éves vagyok,hova járok iskolába,stb.Eleinte nem válszoltam,de után igen,mivel nemes egyszeeűseggel ott volt az...

Csak nekem ez a véleményem ezzel kapcsolatban?

Egy elég fura szituáció alakult ki, egyik családtagom olyan munkahelyen dolgozik ahol reggel 8-tól délután 4-ig van, 16:50 körül ér haza, így hétfő-péntek Szóval nekem a munkába állás eleje óta ez fura hogy egy szabadnap sem jár hétközben, most még szombaton is megy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!