Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan gondolatod, érzésed,...

Van olyan gondolatod, érzésed, amit soha nem mernél kimondani magadnak, akár a másik szemébe, de itt le mered írni?

Figyelt kérdés

máj. 6. 20:49
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Esetleg valami önvallomás. Kimondatlan szó.
máj. 6. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Púztam.
máj. 6. 21:03
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Vannak olyan emberek akik szerintem nem érdemelnek életet.
máj. 6. 21:10
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Két ismerősömről is eszembe jutott a közelmúltban, hogy szívesen kiverném nekik.

(Légyszi, ne írjatok privát üzenetet. Légyszi!)

máj. 6. 21:12
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Nincs, én élőbnen is cinikus vagyok, nem kell hozzá a gyakori😎 36/N
máj. 6. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Persze.

F

máj. 6. 21:17
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
Nincs
máj. 6. 21:36
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Lábfétisem van, szeretem a női lábakat.
máj. 6. 22:53
 9/13 Darius- ***** válasza:
48%
családi titkok.
máj. 6. 23:08
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
Sokszor annyira gyűlölök mindent és olyan harag van bennem, hogy fel tudnék robbani a dühtől. Cafatokra marcangolnál amikor dirigál és már szinte a kezébe képzelem az ostort amit a nyakára tekernék ahogy felemeli a karját és lendíti. Nem vagyok ugribugri szolga. Elegem van.
máj. 7. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A fideszesek és tiszások nem veszik észre azt, hogy mennyire egyformák és nem különbek, mint a másik csoport?

Bőszen és állandóan támadja mindkettő a másikat, annak ilyen-olyan negatív jelzőket (pl. hazugok, szemetek, bármire képesek, agyatlanok, birkák, szektások), hibákat felróva. Amikben sokszor van is igazság, az egyetlen ami kicsit tragikomikussá teszi a helyzetet, hogy ő...

Létezik a vonzás törvénye? A gondolatokat tényleg megérzi a másik?

Képesek vagyunk a gondolatainkat, akár pozitív vagy negatív bevonzani ? És ha valakire erösen gondolunk a másik tud róla ? Történt már valakivel hasonló különös dolog? 4év elteltèvel, az egyik ismerősömre gondoltam, és pár nap elteltével jött tőle egy üzenet....

Vajon mikor társfüggő valaki?

Ha több gondolatot, érzelmet, időt szentel egy másik embernek, mint saját magának? Ha jobban érdekli egy másik ember, mint ő maga? Ha többet tesz kettejük kapcsolatába, mint a másik?

Miért gondolja/hiszi sok ember, hogy a másik gondolatolvasó?

Ezzel a jelenséggel egyre többször találkozok, munkahelyen is, és nagyon idegesítő egy idő után. Amikor megkérdezem, hogy miért nem lehet(ett) ezt konkrétan elmondani, akkor meg jönnek a terelések, kifogások, meg "miért nem gondolsz te is ugyanarra mint én". Én...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!