Van olyan gondolatod, érzésed, amit soha nem mernél kimondani magadnak, akár a másik szemébe, de itt le mered írni?

válasza:

válasza:Két ismerősömről is eszembe jutott a közelmúltban, hogy szívesen kiverném nekik.
(Légyszi, ne írjatok privát üzenetet. Légyszi!)

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Bőszen és állandóan támadja mindkettő a másikat, annak ilyen-olyan negatív jelzőket (pl. hazugok, szemetek, bármire képesek, agyatlanok, birkák, szektások), hibákat felróva. Amikben sokszor van is igazság, az egyetlen ami kicsit tragikomikussá teszi a helyzetet, hogy ő...
Képesek vagyunk a gondolatainkat, akár pozitív vagy negatív bevonzani ? És ha valakire erösen gondolunk a másik tud róla ? Történt már valakivel hasonló különös dolog? 4év elteltèvel, az egyik ismerősömre gondoltam, és pár nap elteltével jött tőle egy üzenet....
Ha több gondolatot, érzelmet, időt szentel egy másik embernek, mint saját magának? Ha jobban érdekli egy másik ember, mint ő maga? Ha többet tesz kettejük kapcsolatába, mint a másik?
Nem szeretnék ilyet csak kívácsi vagyok...
Ezzel a jelenséggel egyre többször találkozok, munkahelyen is, és nagyon idegesítő egy idő után. Amikor megkérdezem, hogy miért nem lehet(ett) ezt konkrétan elmondani, akkor meg jönnek a terelések, kifogások, meg "miért nem gondolsz te is ugyanarra mint én". Én...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!