Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy az idősebbe...

Miért van az, hogy az idősebbek és bizonyos nemzetiségű emberek, illetve a külföldi turistàk gyakrabban szoktak bunkók és türelmetlenek lenni, mint a magyar átlagember?

Figyelt kérdés
Valahogy a fiatal és középkorú, tanuló, vagy dolgozó, a magyar többségi társadalomhoz tartozó emberekre valahogy sokkal kevésbé jellemző, mint az idősebbekre, vagy bizonyos nemzetiségű emberekre, illetve a turistákra, hogy türelmetlenek, fellökik a másikat, mert sietnek, illetve hogy más módon kritikán aluli stílusban viselkednek a környezetükkel.

jún. 10. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:
?.
jún. 10. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Olyan a kultúrájuk, a személyiségük, a hangulatuk, hogy így jön ki adott esetben.
jún. 10. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

"Olyanok mint a tűzoltók": milyenek? Miben másak mint egy átlagember?

Általános iskola 1-6. osztályban mondta a tanárnő, valószínűleg 4. körül, hogy "olyanok mint a tűzoltók": nem tudom kikre mondta, gondolom fura emberekre. Nem kérdeztem meg tőle, milyenek a tűzoltók. Nyilván erősek, hiszen mondjuk fel kell tudniuk emelni egy...

A magyarországi ismert énekesek/énekesnők, színészek/színésznők is ugyanúgy élnek hétköznapi életet, mint az átlagemberek?

Nyilván eléggé el vannak foglalva, be van az idejük táblázva (koncertek, fellépések, próbák, hivatalos megkeresések pl. Tv műsorban, stb.) De egyébként élnek hétköznapi szinten is? Gondolok itt arra, hogy ugyanúgy elmennek-e boltba bevásárolni, fodrászhoz,...

Hogyan legyek kevésbé egoista, lenéző az átlagemberekkel?

Van egy nagyon rossz tulajdonságom. Csípőből lenézem azt, akinek nincs ugyanolyan egyetemi végzettsége, panellakásban lakik, de szimplán azt is, ha valaki bizonyos tevékenységeket végez. Régebben proliztam is, szerencsére erről leszoktam. De sajnos továbbra is...

Egy átlagembernek illene tudni olyan természettudományos alapfogalmakat, mint pl. hogy mi az atom, molekula?

Átlagember: pl. bolti eladó, pincér, pultos. De tágabb értelemben ide sorolhatjuk azokat a képzett embereket, akiknek nem a természettudomány a szakterülete: pl. történész.

Régen, a szocializmusban, amikor volt két tévécsatorna, és nem voltak ilyen műsorok, hanem intelligensebb műveltségi vetélkedők, akkor az átlagember...

Ugye most rengeteg IQ romboló müsor megy a tv-ben,Való világ,X faktor,A Házasodik a Gazda, Exatlon, Sztárban sztár és hasonló TV műsorok növelik az átlag IQ szintet?

Más is szokott követni fészbukon/instán olyan átlagembereket, akik szinte nem is tudják, hogy létezel vagy csak én vagyok ilyen beteg "kukkoló"?

Nem feltétlenül szexuálisan értettem a kérdést, de részemről többször előfordult, hogy megtetszett pl. egy eladó a gyorsétteremben, a közeli cukrászdában, kávézóban, esetleg egy nem közvetlen munkatárs, akiket megtaláltam a neten. És mivel félig-meddig nyilvános a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!