Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a pszichológiai, elnevezése...

Mi a pszichológiai, elnevezése, magyarázata, hogy ki nem állhatom, ha utasítanak, ill. egzecíroztatnak egyes feladatok elvégzésére, ám, ha (már) tudom, mit kell tennem, ill. magamtól tisztában vagyok a feladatokkal, akkor lelkesen végzem a teendőket?

Figyelt kérdés

Nagyon fel tud idegesíteni, ha valaki parancsoló módban utasít, netalán lenézően, vagy aki újra és újra szekál, hogy csináljam ezt, azt, miközben jól tudom, mit kell tennem, de vagy nem érek rá, vagy más fázist végzek. Megcsinálom, amint ott lesz az ideje, ill. az én erre szánt időm...

Lehet ez munka közben, családi helyzetben, vagy bármilyen szituációban.

Hozzáteszem, az értelmes kérés, kommunikatív egyeztetés nem zavar, csak a ba..ogatás.

Amennyiben ezek nincsenek, kiválóan végzem a dolgaimat. Be is fejeztem az alkalmazotti életmódot, egyéni kisvállalkozó vagyok a covid óta.

jún. 10. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Csak tipp, de talán alacsony az önértékelésed, egyesek ezt észreveszik és azért utasítgatnak meg szekálnak, mert olyan embernek néznek, akivel ezt meg lehet csinálni. Te mindezt érzékeled és zavar, jogosan.

Velem is csinálták ezt páran, pl. új munkahelyen, én keményen visszaszóltam és még véletlenül sem mutattam olyasmit, hogy a viselkedésük rosszul esik, mert az nekik csak olaj a tűzre. Le is álltak elég hamar.

Egyébként akik így viselkednek, azoknak is van valamilyen önértékelési problémájuk és úgy próbálnak kompenzálni, hogy másokat cs.szegetnek, ezáltal is többnek érzik magukat.

jún. 10. 19:21
 2/8 Metionin ***** válasza:
80%
Szerintem ez mindenkit idegesít.
jún. 10. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Pontos felmérés, körülmények, személyiséged ismerete nélkül nem lehet megmondani.
jún. 10. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Ez kit ne idegesitene?
jún. 10. 22:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit idegesít. Nem szabad meghajolni az ilyen előtt, ellen kell tartani neki
jún. 11. 06:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A jó ķurva anyját egrecíroztassa, azt. Nyalja ki az anyja picsáját az ilyen diktátor hajlamú ember.
jún. 11. 06:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Helyén van az önértékelésed, érthető,hogy zavar.Ez esetleg akkor elfogadható,ha mondjuk munkában van egy prioritási sorrend és nem tartod be.
jún. 11. 08:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Senki sem szereti.

Munka közben OK, ezzel nincs gond.

Magánéletben már erősen zavaró.

1x elmondom, hogy nem!

A másik fél ennek ellenére folyamatosan tolja a szekánlódását akkor ignorálom.

Ebből sem ért, akkor hirtelen robbanok, elborul az agyam, homályos csőlátás, és átharapom a torkát!

jún. 12. 17:44

További kérdések:

Mikor jöttél rá, hogy nem a valóságban élsz?

Én amikor logikátlanul ismétlődtek ugyanazok a minták.

Az emberek tényleg ennyire szélsőséges kötődésű típusúak?

Azt vettem észre hogy általában vagy nagyon kötődnek és akkor minden nap együtt akarnak lenni az adott illetővel például a párjukkal vagy viszonylag ritkán akarnak találkozni a többi emberi kapcsolatokkal, olyan nincs amire például én vágyok hogy csak hetenként egyszer...

Budapesten az emberek szabadnapjaikban mit csinálnak?

Itt vidéken sokunknak van haszonállat, nagy konyhahert munkahely mellett. Meg nagyon sokan maszekolnak, mert olyan kevés pénzt keresnek. En is munkahelyre járok, mellette maszekolok mert olyan kevés a pénz, nagy kert. Soha nem jutok el sehová szórakozni, bele vagyok...

Az emberek miért vállalnak gyereket?

Mi az érv mellette? Szerintem sokkal több hátránya van, mint előnye.

A férfiak rendszerint megtartják maguknak a fájdalmukat?

Én mindig ilyen voltam, ki sem tudom mondani egykönnyen, legfeljebb terápián, ha ténylegesen bízom a terapeutában. Én sosem osztottam meg a depressziómat, vagy öngyilkossági gondolataimat családdal, barátokkal, de még sok szakemberrel sem, a környezetem ki sem nézné...

Mit tartasz életed legnagyobb hibájának?

Miért cselekedtél úgy, ahogy?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!