Hogy tudnám azt elérni, hogy csakis a saját magam ura legyek, és SENKINEK se legyek kiszolgáltatva?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én ilyen vagyok. Hidd el, hogy megvannak ám ennek a létnek is a hátulütői.
F

válasza:Nekem megvan ez a könyv, ami részben hasznos. Ajánlom a figyelmedbe, kövesd a benne leírtakat:

válasza:Ahol nincsenek járulékok, túlzott adók, engedélyek, vagy olyan tevékenység, amihez nincs elszámolási, fizetési kötelezettség.
Pl. Földműves Bhutánban.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy réteg, akiknek valahogy sosem önmaguk a baj forrása, hanem mindig más, akire lehet mutogatni. Milyen munkaerő az ilyen? Milyen családi élete lehet? Pláne párkapcsolata? Milyen remekbeszabott neveléstechnika az, ami alapján létrejön egy ilyen személyiség?
és miért probáltak lebeszélni gyerekkoromban az összes célomrol, aminagyon vagány jó cél volt? És nem csak a tanárok, az összes ember. De én akkor is elértem a célomat. Sok barátom lett, lett minden jó cuccom. Megyek ide oda. Vannak igazi érzéseim, de az emberek mindig...
Hanem alakítója, formálója legyen. Hogyan ne legyen az ember áldozat, vesztes ebben az életben?
Nem akartam olyat írni, hogy mindenki kedveljen, mert tudom, hogy ilyen nem létezik. Ezért földhözragadtabban próbáltam feltenni a kérdést. Aki mondjuk nem kedvel, az is inkább a semleges zónába tegyen. Ezt hogy lehet elérni?
Van most egy olyan dolog,ami nagyon rosszul esik. Reggel óta már ott tartok,hogy gondolatban kitekertem ennek az embernek a nyakát,aki ezt okozta. Persze élőben nem fogom,de egyre idegesebb vagyok,és nem tudom letojni,pedig szeretném. Nem fogom vele megbeszélni,mert...
Nekem az, hogy könyvként lássam a regényemet. Gazdag ugyan nem leszek, ez borítékolható, de örömmel és büszkeséggel töltene el. Minden nap foglalkozok kicsit a történetemmel, ha mást nem is, de elolvasom az utolsó sorokat, vagy gondolkozok egyetlen szó átírásán, és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!