Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudnám azt elérni, hogy...

Hogy tudnám azt elérni, hogy csakis a saját magam ura legyek, és SENKINEK se legyek kiszolgáltatva?

Figyelt kérdés
Mi ennek a kulcsa, receptje? Hogy tudnám elérni a minél nagyobb szabadságfokot és autonómiát?

jún. 10. 19:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Lakatlan sziget a senki földjén, amerre nem járnak hajók és repülőgépek.
jún. 10. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Az 1-t kiegészítve természetesen minden technika és modern dolog nélkül, ösember szinten
jún. 10. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Lakatlan szigeten is jól ki leszel szolgáltatva például az időjárásnak.
jún. 10. 20:16
 4/11 anonim ***** válasza:
33%

Én ilyen vagyok. Hidd el, hogy megvannak ám ennek a létnek is a hátulütői.

F

jún. 10. 20:28
 5/11 anonim ***** válasza:
33%

Nekem megvan ez a könyv, ami részben hasznos. Ajánlom a figyelmedbe, kövesd a benne leírtakat:

[link]

jún. 10. 20:29
 6/11 anonim ***** válasza:
52%

Ahol nincsenek járulékok, túlzott adók, engedélyek, vagy olyan tevékenység, amihez nincs elszámolási, fizetési kötelezettség.

Pl. Földműves Bhutánban.

jún. 10. 21:22
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Sehogy.
jún. 10. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Kb.sehogy.A mátrixból senki sem tud kilépni.Szabadabb lehetsz maximum,pl.ha vállalkozó vagy.
jún. 11. 08:26
 9/11 anonim ***** válasza:
25%
Rengeteg pénz. Amikor nem kell dolgoznod, mert annyi pénzed van, hogy abból simán megélsz, akkor gyakorlatilag azt csinálhatod, amihez csak kedved van.
jún. 11. 08:35
 10/11 A kérdező kommentje:
9# És ezt ki engedheti meg magának?
jún. 11. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Sok ember miért mást utál, ha nem tudnak valamit elérni?

Van egy réteg, akiknek valahogy sosem önmaguk a baj forrása, hanem mindig más, akire lehet mutogatni. Milyen munkaerő az ilyen? Milyen családi élete lehet? Pláne párkapcsolata? Milyen remekbeszabott neveléstechnika az, ami alapján létrejön egy ilyen személyiség?

A tanáraim mindig rosszat mondtak hogy nem fogom elérni a céljaimat, nem fogom megtalálni a nagy őt, nem lesz tetkom, nem lesz jo munkám, nem lesz az...

és miért probáltak lebeszélni gyerekkoromban az összes célomrol, aminagyon vagány jó cél volt? És nem csak a tanárok, az összes ember. De én akkor is elértem a célomat. Sok barátom lett, lett minden jó cuccom. Megyek ide oda. Vannak igazi érzéseim, de az emberek mindig...

Hogy lehet azt elérni, hogy valaki ne a saját élete áldozata, elszenvedője legyen?

Hanem alakítója, formálója legyen. Hogyan ne legyen az ember áldozat, vesztes ebben az életben?

Azt hogy lehet elérni, hogy senki se utáljon?

Nem akartam olyat írni, hogy mindenki kedveljen, mert tudom, hogy ilyen nem létezik. Ezért földhözragadtabban próbáltam feltenni a kérdést. Aki mondjuk nem kedvel, az is inkább a semleges zónába tegyen. Ezt hogy lehet elérni?

Hogy kell elérni,hogy ne hergeljem magam?

Van most egy olyan dolog,ami nagyon rosszul esik. Reggel óta már ott tartok,hogy gondolatban kitekertem ennek az embernek a nyakát,aki ezt okozta. Persze élőben nem fogom,de egyre idegesebb vagyok,és nem tudom letojni,pedig szeretném. Nem fogom vele megbeszélni,mert...

Milyen célod van, amit szeretnél elérni életed során? Mit teszel érte? Szerinted sikerülni fog?

Nekem az, hogy könyvként lássam a regényemet. Gazdag ugyan nem leszek, ez borítékolható, de örömmel és büszkeséggel töltene el. Minden nap foglalkozok kicsit a történetemmel, ha mást nem is, de elolvasom az utolsó sorokat, vagy gondolkozok egyetlen szó átírásán, és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!