Mitől féltek? Én a pókoktól, kutyáktól, bogaraktól, lovaktól, a fulladástól, magasságtól, nagy folyók/tavaktól.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyobb eséllyel maradnak együtt azok a párok, akik sokat utazgatnak? Úgy értem, hogy nyaralási célból.
Bármilyen apróra rágok el egy szőlőt vagy egy húst, vagy krumplit, egyszerűen fulladozva nyelem le, ha egy tictac cukorkáról van szó, akkor is fulladozom rajta, majd heves szívdobogások közepette jön vissza a torkomból. Mit tudok ezzel tenni?
A fulladastol valo felelem is a klausztrofobiahoz tartozik? Nem akarom magam behatarolni csak kivancsi vagyok. Egesz kicsi korom ota felek a fulladastol. Legyen szo gyogyszer lenyelesrol vagy csak szimpla felrenyelesrol stb.. fontos hogy en nm is a vizben valo...
Világosan leírták az orvosok, kutatók, hogy az emberek túlnyomó részénél poszt-COVID alakul ki. A poszt-COVID nem csupán kellemetlenség, hanem olyan idegrendszeri szövődmények lesznek, amitől az ember alig tud dolgozni, vagy épp szívizomgyulladás alakul ki. Világosan...
Ez a félelem olyankor jön rám, amikor el kell mennem valahova. Olyankor vinnem kell magammal innivalót, mert csak úgy érzem magam “biztonságban” a “fulladástól.” Ha épp nincs nálam innivaló, akkor minimum rágónak lennie kell, hogy termelje a nyálat valamennyire,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!