Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől féltek? Én a pókoktól,...

Mitől féltek? Én a pókoktól, kutyáktól, bogaraktól, lovaktól, a fulladástól, magasságtól, nagy folyók/tavaktól.

Figyelt kérdés
jún. 11. 23:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%

Én is féltem,

amíg éltem.

jún. 12. 00:01
 2/22 Life and Death ***** válasza:
76%
Darazsaktól, kígyóktól, pókoktól, attól, hogy elveszítem a cicáim vagy olyan személyt aki fontos. Mástól nemigazán szoktam félni.
jún. 12. 00:11
 3/22 anonim ***** válasza:
76%
Pókok, darazsak, magasságtól pár éve.
jún. 12. 00:23
 4/22 anonim ***** válasza:
76%
Az élet
jún. 12. 05:57
 5/22 anonim ***** válasza:
76%
Magasságtól, bezártságtól, öregségtől, szegénységtől.
jún. 12. 06:09
 6/22 anonim ***** válasza:
83%
Irtózok a víz alatti, ember alkotta objektumoktól (Submechanophobia)
jún. 12. 07:22
 7/22 anonim ***** válasza:
76%
Irtózok a pókoktól, a siklóktól, pedig tudom, hogy nem veszélyesek amik felénk élnek. Félek elmenni kiszámíthatatlannak tűnő, balhés emberek mellett, szoktam egyedül vadkempingezni, ott alapelvem, hogy ha már valaki meglátott, onnan akkoris elmegyek, ha sokat bajlódtam a jó alvóhely megtalálásával, mert félelmetes a tudat, hogy ott alszok valahol egy sátorban védtelenül és valaki tudja, hogy ott vagyok. Félek a neveletlen kutyáktól, akikkel nem bír a gazdájuk.
jún. 12. 08:07
 8/22 A kérdező kommentje:
7. "Félek elmenni kiszámíthatatlannak tűnő, balhés emberek mellett" Én még átmegyek az út tulso oldalára is ezért. És akkor is, ha kutyát sétáltató ember jön velem szembe. Ez a kempingezési dolog meg valami alapvető védekezési mechanizmus féleség. Egyedül vagy, tudod, hogy ott fogsz aludni, de valaki meglát, ezért nem tudsz nyugodtan ott lenni, mert tudat alatt tudod (vagy mi?????), hogy valaki tudja a helyzeted, és ezért ezt kihasználva visszajöhet, megtámathat, kirabolhat, megverhet stb. Ezt megelőzvén, inkább elméssz. Én is ezt tenném. Én sem tudnék nyugodtan lenni már ott.
jún. 12. 08:39
 9/22 anonim ***** válasza:
87%
A nőktől
jún. 12. 08:52
 10/22 A kérdező kommentje:
Hogy miii??? A hatos írt egy nagyon furcsa dolgot, de te aztán nem vagy semmi :)))))))))))))))))))))
jún. 12. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Sok utazással meg lehet menteni a kapcsolatot az unalomba fulladastol?

Nagyobb eséllyel maradnak együtt azok a párok, akik sokat utazgatnak? Úgy értem, hogy nyaralási célból.

Betegesen rettegek a félrenyeléstől és a fulladástól?

Bármilyen apróra rágok el egy szőlőt vagy egy húst, vagy krumplit, egyszerűen fulladozva nyelem le, ha egy tictac cukorkáról van szó, akkor is fulladozom rajta, majd heves szívdobogások közepette jön vissza a torkomból. Mit tudok ezzel tenni?

Felelem a fulladastol?

A fulladastol valo felelem is a klausztrofobiahoz tartozik? Nem akarom magam behatarolni csak kivancsi vagyok. Egesz kicsi korom ota felek a fulladastol. Legyen szo gyogyszer lenyelesrol vagy csak szimpla felrenyelesrol stb.. fontos hogy en nm is a vizben valo...

Akik nem oltatják be magukat, nem félnek a két-háromhetes erős betegségtől, fulladástól és a többhónapos poszt-COVID-tól?

Világosan leírták az orvosok, kutatók, hogy az emberek túlnyomó részénél poszt-COVID alakul ki. A poszt-COVID nem csupán kellemetlenség, hanem olyan idegrendszeri szövődmények lesznek, amitől az ember alig tud dolgozni, vagy épp szívizomgyulladás alakul ki. Világosan...

“Fulladástól való félelem”. Lehet ezt valahogy kezelni?

Ez a félelem olyankor jön rám, amikor el kell mennem valahova. Olyankor vinnem kell magammal innivalót, mert csak úgy érzem magam “biztonságban” a “fulladástól.” Ha épp nincs nálam innivaló, akkor minimum rágónak lennie kell, hogy termelje a nyálat valamennyire,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!