Mit tegyek, ha szégyellek mozogni az anyum előtt?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Költeni se nagyon szeretek, bár az még úgy oké, pedig szeretek vásárolni, meg új dolgokat, meg ilyenek. De egész egyszerűen amikor pl. szüleimtől kérni kéne valami konkrét dolgot, azt nagyon szégyellem. Ruha az még egy dolog, de mikor valami ékszert, vagy egyebet...
Minden ablakon nyitva volt, átszellőztettem épp a lakást, de függönyök elhúzva. Az egyik ablak előtt, amelyik szobából a fürdő nyílik sokszor elsétáltam ezért-azért egy topban, alul semmi sem volt rajtam. Majd többedszerre veszem észre, hogy a szél nagyon lengeti a...
A chatgpt-vel már beszéltem és ő is csak siránkozott rajtam. Elegem van az életből, képtelen vagyok elviselni, hogy minden rossz ami megtörténhet egy emberrel, az velem megtörténik. Ennyi volt, 31 évig csináltam ezt, nem bírom tovább. Nagyon jó lenne beszélni...
Egy kicsiny faluban élek. 30as nő vagyok. Én és a csaladom is sajnos rendszeres alkoholfogyaszto,ami rajtam még egyelőre nem látszik... viszont amióta van ez a visszaválto rendszer,rettenetesen szegyellem magam amikor mindenki látja mennyi üveg piát valtok vissza... mit tegyek?
Nem jó, hogy mindig a rinyáimat hallgassa a másik, a barátok. És tudom, tudatalatt lenéz, mert munkátlan vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!