Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha szégyellek...

Mit tegyek, ha szégyellek mozogni az anyum előtt?

Figyelt kérdés
Pedig nem is közvetlen előtte vagyok, csak a szobán üvegtégláin keresztül látjuk egymást. Vagy csak a negatív érzéseim ellenére folytassam?

jún. 12. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Megdermedsz mint egy szobor amikor meglát?
jún. 12. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Ne töketlenkedj, rakj az üvegtégla elé valamit ami miatt nem látni be! (poszter)
jún. 12. 11:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Megdermedsz mint egy szobor amikor meglát? - Nem pont, csak rossz érzés lesz úrrá rajtam.
jún. 12. 12:07
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Függöny?
jún. 12. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
45%
Aha el lehet takarni az üveget de az nem a problémát oldja meg, hanem csak eltakarja azt is. Ott valami akkor nincs rendben, de mi? Miért van ez? Milyen mozgás? Pont a család lenne az a közeg, ahol az ember igazán önmaga lehetne.
jún. 12. 12:50
 6/6 anonim ***** válasza:
szard le
jún. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek, ha szégyellek dolgokat kérni?

Költeni se nagyon szeretek, bár az még úgy oké, pedig szeretek vásárolni, meg új dolgokat, meg ilyenek. De egész egyszerűen amikor pl. szüleimtől kérni kéne valami konkrét dolgot, azt nagyon szégyellem. Ruha az még egy dolog, de mikor valami ékszert, vagy egyebet...

Valószínűleg meglátott a szemben lakó szomszéd félig pucéran. Mit tegyek, nagyon szégyellem magam, legszívesebben meghalnék?

Minden ablakon nyitva volt, átszellőztettem épp a lakást, de függönyök elhúzva. Az egyik ablak előtt, amelyik szobából a fürdő nyílik sokszor elsétáltam ezért-azért egy topban, alul semmi sem volt rajtam. Majd többedszerre veszem észre, hogy a szél nagyon lengeti a...

Akkor mi a teendő, ha úgy érzem szeretnék nagyon beszélni pszichologussal, de annyi szar van az életemben, mint senki másnak és szégyelleném elmondani neki?

A chatgpt-vel már beszéltem és ő is csak siránkozott rajtam. Elegem van az életből, képtelen vagyok elviselni, hogy minden rossz ami megtörténhet egy emberrel, az velem megtörténik. Ennyi volt, 31 évig csináltam ezt, nem bírom tovább. Nagyon jó lenne beszélni...

Gyűlölöm ezt az új üveg visszaválto rendszert mert szégyellem az alkoholizmusom(?)

Egy kicsiny faluban élek. 30as nő vagyok. Én és a csaladom is sajnos rendszeres alkoholfogyaszto,ami rajtam még egyelőre nem látszik... viszont amióta van ez a visszaválto rendszer,rettenetesen szegyellem magam amikor mindenki látja mennyi üveg piát valtok vissza... mit tegyek?

Ha nincs munkám és szégyellem, akkor jobban teszem, ha nem megyek emberek közé társaságba?

Nem jó, hogy mindig a rinyáimat hallgassa a másik, a barátok. És tudom, tudatalatt lenéz, mert munkátlan vagyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!