Hogyan értelmezzem a gesztust, hogy a munkahelyemen, egy ellenkezű nemű kollegám, ahogy elhaladt mögöttem, megérintette a hátamat?

válasza:

válasza:

válasza:Járj ennek utána.
Velem ugyanezt eljátszotta a csaj, jött mögöttem és belém csípett, amikor meg ült a padon egyedül, mögé osontam és az ujjamat végighúztam a füle mögött a nyakáig, akkor ő is zavarba volt. Viszont amikor közöltem vele írásban hogy beszélhetnénk többet, jött a válasza hogy "ne haragudjak ha olyat kommunikált felém hogy többet szeretne"
Felnőttként ezt rosszul fogadtam, mert akkor mi a szarnak nyúl egyik ember a másikhoz? Meg miért fogadja el a kávét, beszélgetünk eleinte közömbösen.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én szeretek érinteni, pláne ha örülök valakinek. Munkahelyen leginkább a nyüzsgés miatt például ha elköszönnék vagy konkrétan neki mondanék valamit, akkor megérintem, hogy érzékelje, hogy hozzá beszélek. De csak azt, akit kedvelek, mert aki nem szimpatikus, ahhoz nem is szólok.
De a szitu sem mindegy, mert ha szűk a hely és mögötte kell elmennem, akkor én is kiteszem a kezem, hogy érzékelje ott vagyok mögötte, nehogy akkor húzza hátra a székét.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem szépen megkérem őket nem köszönöm meg hanem csak annyit mondok át kell állítani a gépet és ennyi, ez így rossz? Emiatt utálhatnak jól láthatóan?
Folyamatosan aláznak beszólnak. Csendre intenek. Vagy nem érdekli, hogy munkában ugyféllel telefonban vagyok, azonnal mindent dobjak el mert neki pl bélyegző kell, fordítva ha én kérek vmit pl aláírást "jaj hagyjá má békén, majd"(es nem ír alá) Kb mint a kutyával ugy...
Új munkaszerződés kell, a plusz munkahely miatt. Két külön jelenléti kell ilyenkor? Egy cégnél vagyok mindkét telephelyén. Ha esetleg tévedés történik, attól még megkapom a fizetést ami 8 órára jár? Lehet a jelenlétit utólag módositani vagy újraírni?
Most egy órája nem tudok munkára koncentrálni emiatt. :/ Más is ilyen érzékeny?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!