Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan értelmezzem a gesztust,...

Hogyan értelmezzem a gesztust, hogy a munkahelyemen, egy ellenkezű nemű kollegám, ahogy elhaladt mögöttem, megérintette a hátamat?

Figyelt kérdés
Meglepett a dolog, nem is igen tudom mire vélni. Egyébként kifejezetten rokonszenves számomra az illető, úgyhogy nagyon is örülnék neki, ha jelenthetné azt, hogy ez kölcsönös. Ugyanakkor túlbecsülni sem szeretném a jelentőségét, vagy olyasmit belelátni, ami nincs benne. Tudom, persze, hogy ennyi információ alapján nem lehet biztosan megítélni a kérdést, de mégis érdekelne: ti mit gondoltok erről?

jún. 12. 20:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan hogy a srác hát szexelt volna velem azt azért fogta meg
jún. 12. 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Biztos ott volt valami muslica a hátadon.
jún. 12. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Járj ennek utána.

Velem ugyanezt eljátszotta a csaj, jött mögöttem és belém csípett, amikor meg ült a padon egyedül, mögé osontam és az ujjamat végighúztam a füle mögött a nyakáig, akkor ő is zavarba volt. Viszont amikor közöltem vele írásban hogy beszélhetnénk többet, jött a válasza hogy "ne haragudjak ha olyat kommunikált felém hogy többet szeretne"

Felnőttként ezt rosszul fogadtam, mert akkor mi a szarnak nyúl egyik ember a másikhoz? Meg miért fogadja el a kávét, beszélgetünk eleinte közömbösen.

jún. 12. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
Ha ő volt a férfi és hasonló korosztály vagytok, akkor jelenthet valamit. Ha csaj volt, ők fogdosnak bárkit mindenféle jelentés nélkül, nekik ez nem annyira jel. Ha meg férfi és sokkal idősebb, akkor se feltétlen jelent bármit, ők simán csak nem ismerik a határokat, szintén letapiznak akárkit.
jún. 12. 21:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam azt csinálni amikor valaki mögött elmegyek, hogy megérintem a hátát, nehogy hátralépjen, vagy hirtelen elinduljon és egymásnak ütközzünk.
jún. 12. 23:06
 6/12 anonim ***** válasza:
64%
Ilyenkor meg kell nèzni nem e ragasztott rád valamit. Ràgót vagy cetlit.
jún. 12. 23:25
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Azt akarta jelezni, hogy állj arrébb, mert nagy a segged és nem szeretne, ha a farpofaidhoz érne az ágyéka.
jún. 13. 08:59
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

Én szeretek érinteni, pláne ha örülök valakinek. Munkahelyen leginkább a nyüzsgés miatt például ha elköszönnék vagy konkrétan neki mondanék valamit, akkor megérintem, hogy érzékelje, hogy hozzá beszélek. De csak azt, akit kedvelek, mert aki nem szimpatikus, ahhoz nem is szólok.

De a szitu sem mindegy, mert ha szűk a hely és mögötte kell elmennem, akkor én is kiteszem a kezem, hogy érzékelje ott vagyok mögötte, nehogy akkor húzza hátra a székét.

jún. 13. 10:45
 9/12 anonim ***** válasza:
3-as mit vettél jelnek, azt, hogy beléd csípett vagy azt, hogy zavarba jött tőled?
jún. 13. 12:22
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Úgy, hogy a kollégád nem professzionális és nincs tisztában a munkahelyi viselkedési normákkal. Cégtől függően ez közepes, súlyos normaszegés. Akkor is, ha tetszik az illető. Velem is megtörtént korábban, jelentése: szexuális zaklatás. Úgy tűnik, fegyelmi lesz belőle. Döbbenetesnek találom, mennyi embernek hiányos itt a szocializáció és mennyi cég kultúrája nem üti meg a civilizációs minimumot. Ha nem vagy masszőr, pedikűrös, körmös, fodrász, orvos vagy táncos, akkor NEM érintesz meg senkit a munkahelyen. Ellenkező esetben ne csodálkozz, ha felnyomnak a HR-n, majd fegyelmivel kibasznak.
jún. 14. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Munkahelyen ez rossz így, ahogy odamegyek a karbantartókhoz amikor meg kell javítani/át kell állítani a gépet amit használok?

Nem szépen megkérem őket nem köszönöm meg hanem csak annyit mondok át kell állítani a gépet és ennyi, ez így rossz? Emiatt utálhatnak jól láthatóan?

Miért nyomnqk el a munkahelyen? Bármit mondok az nem jó maradjak csendben, aztàn meg rájönnek hogy de úgy kéne csinálni ahogy mondtam.

Folyamatosan aláznak beszólnak. Csendre intenek. Vagy nem érdekli, hogy munkában ugyféllel telefonban vagyok, azonnal mindent dobjak el mert neki pl bélyegző kell, fordítva ha én kérek vmit pl aláírást "jaj hagyjá má békén, majd"(es nem ír alá) Kb mint a kutyával ugy...

Leszázalékoltként kettő darab négy órás munkahelyem van. Ez időben összefolyik majdnem, mert ahogy végzek az egyikkel, megyek a másikba. Nem lesz gond a jelenlétivel?

Új munkaszerződés kell, a plusz munkahely miatt. Két külön jelenléti kell ilyenkor? Egy cégnél vagyok mindkét telephelyén. Ha esetleg tévedés történik, attól még megkapom a fizetést ami 8 órára jár? Lehet a jelenlétit utólag módositani vagy újraírni?

Hogy viselitek, ha valamit kicsit máshogy csináltok mint ahogy várták a munkahelyen és egy apró megjegyzést tesznek rá?

Most egy órája nem tudok munkára koncentrálni emiatt. :/ Más is ilyen érzékeny?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!