Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te milyen áldozatot vagy...

Te milyen áldozatot vagy képes hozni a szabadságodért?

Figyelt kérdés

jún. 12. 20:32
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Mit ér meg neked a szabadság? Pénzben kifejezhető?
jún. 12. 20:34
 2/25 anonim ***** válasza:
28%
Semmit. Inkabb elek rabkent
jún. 12. 20:34
 3/25 anonim ***** válasza:
75%
Az életemet akár.
jún. 12. 20:37
 4/25 A kérdező kommentje:
Mi az, amit kockáztatnál a szabadságodért? Meddig mennél el?
jún. 12. 20:37
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Megtettem, amit tudtam.
jún. 12. 20:38
 6/25 A kérdező kommentje:
Szabadnak lenni.. Olyan egyszerű ez leírva, de rengeteg erőfeszítéssel jár. Főleg, mert vannak emberek, aki korlátozni akarják a szabadságunkat. Szabadnak lenni annyit jelent, mint élni. Aki rab, egy szolga, az valójában sosem élt.
jún. 12. 20:43
 7/25 A kérdező kommentje:
Néha olyan gondolataim vannak, hogy inkább dögöljek meg, pusztuljak el, minthogy örökös rabságban kelljen élnem, úgy, hogy 1 percet nem élhettem szabadon.
jún. 12. 20:48
 8/25 anonim ***** válasza:
75%
Elvágni a szálakat, leszokni a függésekről, a beidegződésekről. Hosszú folyamat. Szükséges megtanulni valódi kérdéseket feltenni maga felé az embernek, őszinte önvizsgálat kell kezdetnek. Évekig eltart, amíg kialakítja az ember az új szemlétét. Aztán ott van, hogy lehet fejben már független az ember, de más kérdés kitartani, tenni is érte. Bármennyire is nehéz vagy csábító a ideig-óráig kényelmes megalkuvás. Magányos folyamat és allapot is. Mert tutti senki nem ért meg igazán. Már csak azért is, mert mindenki útja más, nagyon személyes élmény, nem igazán adható át.
jún. 12. 20:50
 9/25 anonim ***** válasza:
67%
Kamaszkoromban tetszett meg a motorozás, de hely és szülői tiltás ellenére csak akkor lehetett sajátom amikor már független emberré váltam, és meg lett teremtve ennek a feltétele, sok évig vágytam a száguldásra, na arra azt mondom szabad az ember, cserébe feláldozod érte az egészséged, életed mert mi van ha nem úgy állnak a csillagok és egy pillanat alatt semmi nem marad se a vasból, se a húsból.
jún. 12. 20:53
 10/25 anonim ***** válasza:
51%

Erre igy nem lehet válaszolni, nem egyértelmű a kérdés.

Mit jelent számodra a szabadság?

Pl kötetlenül élni?

jún. 12. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Tanárként hogy telt/telik a nyári szabadságod?

Mivel töltötted ezt a pár hetet?

Tudod élvezni a szilvesztert anélkül hogy már gyászolnád a szabadságod?

A kérdés nyilván azoknak szól akik nem dolgoztak a 2 ünnep között. Ennek ellenére tudom hogy lesz más válasz is, mert csakazért is beírják, úgyhogy várom a "valaki a 2 ünnep között is dolgozott", a "valaki meg ünnepnapokon is dolgozik" és a "mivan büdös a munka?" válaszokat.

Szerintetek is helyes döntés harcolni a szabadságodért?

Láttam a híradóban kárpátalján hurcolták el az embereket katonának a rendőrök a katonák kevés a létszám na mondom magamban én tuti nem hagynám magam hogy elvigyenek ha tízen jönnek értem akkor sem.

Szerintetek melyik jobb?

Hogyha valaki eltart téged és ezért cserébe valamennyire korlátozza szabadságodat, vagy az ha egy "wageslave/wagecuck" vagy?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!