Te milyen áldozatot vagy képes hozni a szabadságodért?

válasza:Számomra a szabadság a valós szabadidőt jelenti.
Tehát nem vágyok olyan dolgokra, amikért sokat kell dolgozni, és hogy azért dolgozzak, hogy ezekkel a státuszszimbólumokkal rendelkezzek.
Pl
Nem akarok autót, mert az rohadt sokba kerül fenntartani.
Nem érdekel a nyaralás, amiért mások 1 hét alatt elköltenek több százezer vagy millió Ftot.
Nem vágyok drága ruhákra vagy márkás ruhákra, ezeket feleslegesnek tartom.
Nem érdekel mások mit gondolnak rólam.
Számomra az a szabadság, hogy én döntöm el mi elég nekem, nem mások.
Nem akarok végkimerülésben összeesni, hogy olyasmit hajszoljak, amibe pl mások beleszülettek.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mivel töltötted ezt a pár hetet?
A kérdés nyilván azoknak szól akik nem dolgoztak a 2 ünnep között. Ennek ellenére tudom hogy lesz más válasz is, mert csakazért is beírják, úgyhogy várom a "valaki a 2 ünnep között is dolgozott", a "valaki meg ünnepnapokon is dolgozik" és a "mivan büdös a munka?" válaszokat.
Láttam a híradóban kárpátalján hurcolták el az embereket katonának a rendőrök a katonák kevés a létszám na mondom magamban én tuti nem hagynám magam hogy elvigyenek ha tízen jönnek értem akkor sem.
Hogyha valaki eltart téged és ezért cserébe valamennyire korlátozza szabadságodat, vagy az ha egy "wageslave/wagecuck" vagy?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!