Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt az az alapérzelem,...

Mi volt az az alapérzelem, amit a leggyakrabban, vagy legtartósabban éreztél életed során?

Figyelt kérdés
Kor, nem.

jún. 12. 22:31
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Vagy inkább úgy fogalmaznék, melyik érzelem ural téged leginkább?
jún. 12. 22:33
 2/23 anonim ***** válasza:
70%
Magány
jún. 12. 22:51
 3/23 anonim ***** válasza:
70%
Szerencsére a szeretet, amit a családomtól kaptam és adtam, de amire mégjobban vágytam az szeretet és szerelem egy nő iránt, amit még kapcsolatban se igazán éreztem szinte soha. 31f
jún. 12. 22:53
 4/23 anonim ***** válasza:
28%
Számkivetettség, magány, egyedüllét. Pénztelenség.
jún. 12. 23:13
 5/23 Life and Death ***** válasza:
13%

Üresség...

Jelenleg is az van bennem, hogy igazából nem látom, hogy miért jó élni, hosszú távon úgy sem öröm, senkinek sem az... rövid pillanatokért meg nem biztos, hogy megéri.

jún. 12. 23:35
 6/23 anonim ***** válasza:
18%
Talán az elégedetlenség. Gyakran érzem jól magam, nem szenvedéssel telnek a napjaim vagy ilyesmi, csak valahogy nem az igazi. Volt egy párom, amikor végig maradéktalanul boldog voltam, láttam a közös jövőt, a dolgoknak volt értelme, de ennyi. Rajta kívül is voltak párjaim, de velük szintén csak ez a jó minden, jól elvagyunk, de valami nem az igazi érzésem volt. Nem tudom pontosan megfogalmazni, mert most sem azt érzem, hogy nincs értelme semminek, tehát nem olyan extrém a helyzet, mint amit az ötös írt. Egyszerűen nem vagyok boldog, mióta nincs velem.
jún. 13. 01:02
 7/23 A kérdező kommentje:
Én amit napok, hónapok óta érzek, az a reménytelenséggel, kilátástalansággal vegyes düh. Néha én is megijedek, mekkora harag van bennem, sokszor a falat püfölöm teljes erőből az öklömmel, máskor a buszon, vagy a munkahelyen random idegrohamok jönnek rám, ökölbe szorítom a kezem és felmegy a pumpa. Nem bántanék senki, de azt érzem, egy vadállat van bennem, és legszívesebben szétmarcangolnám saját magamat apró cafatokra.. Oh igen...
jún. 13. 01:07
 8/23 A kérdező kommentje:
És valahogy a nyugalom érzése önt el a halál gondolata, hogy egyszer nem leszek többé. Hogy vége lesz mindennek. Ez hatalmas eufóriát ad, hogy kipusztulok egyszer.
jún. 13. 01:10
 9/23 A kérdező kommentje:
8# És amikor erre gondolok, hogy egyszer kinyiffanok, nagyobb örömöt és boldogságot érzek, mint életemben bármikor. Na de jöhettek ti, nem akarom elvinni a főszerepet.
jún. 13. 01:11
 10/23 A kérdező kommentje:
Nemcsak az életemet, és annak milyenségét, hanem minden egyes porcikámat utálom.
jún. 13. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mi a legnagyobb emberi gonoszság, amivel találkoztál életed során?

Ki volt az a személy, akihez köthető ez a cselekedet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!