Mi volt az az alapérzelem, amit a leggyakrabban, vagy legtartósabban éreztél életed során?
Figyelt kérdés
Kor, nem.jún. 12. 22:31
1/23 A kérdező kommentje:
Vagy inkább úgy fogalmaznék, melyik érzelem ural téged leginkább?
jún. 12. 22:33
3/23 anonim 

válasza:

válasza:Szerencsére a szeretet, amit a családomtól kaptam és adtam, de amire mégjobban vágytam az szeretet és szerelem egy nő iránt, amit még kapcsolatban se igazán éreztem szinte soha. 31f
4/23 anonim 

válasza:

válasza:Számkivetettség, magány, egyedüllét. Pénztelenség.
5/23 Life and Death 

válasza:

válasza:Üresség...
Jelenleg is az van bennem, hogy igazából nem látom, hogy miért jó élni, hosszú távon úgy sem öröm, senkinek sem az... rövid pillanatokért meg nem biztos, hogy megéri.
6/23 anonim 

válasza:

válasza:Talán az elégedetlenség. Gyakran érzem jól magam, nem szenvedéssel telnek a napjaim vagy ilyesmi, csak valahogy nem az igazi. Volt egy párom, amikor végig maradéktalanul boldog voltam, láttam a közös jövőt, a dolgoknak volt értelme, de ennyi. Rajta kívül is voltak párjaim, de velük szintén csak ez a jó minden, jól elvagyunk, de valami nem az igazi érzésem volt. Nem tudom pontosan megfogalmazni, mert most sem azt érzem, hogy nincs értelme semminek, tehát nem olyan extrém a helyzet, mint amit az ötös írt. Egyszerűen nem vagyok boldog, mióta nincs velem.
7/23 A kérdező kommentje:
Én amit napok, hónapok óta érzek, az a reménytelenséggel, kilátástalansággal vegyes düh. Néha én is megijedek, mekkora harag van bennem, sokszor a falat püfölöm teljes erőből az öklömmel, máskor a buszon, vagy a munkahelyen random idegrohamok jönnek rám, ökölbe szorítom a kezem és felmegy a pumpa. Nem bántanék senki, de azt érzem, egy vadállat van bennem, és legszívesebben szétmarcangolnám saját magamat apró cafatokra.. Oh igen...
jún. 13. 01:07
8/23 A kérdező kommentje:
És valahogy a nyugalom érzése önt el a halál gondolata, hogy egyszer nem leszek többé. Hogy vége lesz mindennek. Ez hatalmas eufóriát ad, hogy kipusztulok egyszer.
jún. 13. 01:10
9/23 A kérdező kommentje:
8# És amikor erre gondolok, hogy egyszer kinyiffanok, nagyobb örömöt és boldogságot érzek, mint életemben bármikor. Na de jöhettek ti, nem akarom elvinni a főszerepet.
jún. 13. 01:11
10/23 A kérdező kommentje:
Nemcsak az életemet, és annak milyenségét, hanem minden egyes porcikámat utálom.
jún. 13. 01:25
Kapcsolódó kérdések:
Mi a legnagyobb emberi gonoszság, amivel találkoztál életed során?
Ki volt az a személy, akihez köthető ez a cselekedet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!