Más is szegte már meg az egyik nagy “elvét”? Milyen érzés volt?

válasza:

válasza:Az első párkapcsolatomban a párom összejött valakivel és elköltözött.Fél évre rá, szomorúan visszajött és pedig visszafogadtam. Még két évet éltünk együtt, de nem volt az eredeti helyzet. És mi lett belőle?
Ismét valakivel összejött és elköltözött.
Ekkor mondtam azt, hogy soha senkinek nincs vissza - az ajtó csak kifelé nyílik. Ebből nekem azóta az életben csak előnyöm lett. Úgy látom,már az első páromat sem kellett volna visszaengedni.
F

válasza:Szerintem az emberek folyamatosan változnak, így az elveik is. Van is erre egy jó idézet, amit nemrég hallottam, sajnos már nem tudom, ki mondta, a chatgpt is csak hasonlót dobott be, de a tartalma ugyanaz:
„Sosem késő megváltoztatni a véleményedet, ha új tényeket ismersz meg. Az elvek és a vélemények rugalmassága nem a gyengeség, hanem a növekedés jele.”

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:8
Hasonló dologról van szó nálam is. De ez nem változó elv mert továbbra is megvetem minden értelemben. Nálam pont ellenkezőleg volt kiderült hogy nem tudom élvezni az ilyesmit.
Szóval nem semmiképp sem ismételnem meg soha mert undorító. Mert itt a másik félnek volt valakije. És megfogadtam hogy ilyet soha és az is undorító aki ilyet csinál. Továbbra is így gondolom csak most az lett belőlem ami miatt másokat megvetek.
Undorodom magamtól és szégyellem magam. Nemhogy megismételjem
Kapcsolódó kérdések:
Ennyivel jobban csinálna valamit? Persze, nyilván mondhattam volna szélsőségesebb példákat is, de ez is elég durva.
Pedig nem is közvetlen előtte vagyok, csak a szobán üvegtégláin keresztül látjuk egymást. Vagy csak a negatív érzéseim ellenére folytassam?
látom itt ott hogy sok nőnek már van, és vágyok is rá meg nem is. Párom is van.
Sokszor kérdezik a véleményem, elég tömören, nyersen fogalmazok, de igazam lesz, tudom mi fog történni, aztán persze kiakadnak… majd bejön a jóslatom, és szintén rám akadnak ki… Mi lehet ennek az oka? Pl. -Haverom mondta milyen jó csajjal jött össze, tökéletes, stb....
Sok sorozat után olyan üres - hiány - érzetem van. Lehet azért mert napi rutinná vált hogy nézem és hirtelen abbamarad, vagy nemtudom. Van olyan amit egy nap alatt befejezek és ugyan ez az érzés. Hasonló érzés mint monjuk egy utazás után van: "Tegnap ilyenkor x helyen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!