Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az önbizalomnövelő...

Szerintetek az önbizalomnövelő, amikor egyesek az edzőteremben fotózzák magukat, hogy milyen jó az alakjuk, és azt posztolják az instagramra?

Figyelt kérdés
júl. 2. 09:48
A kérdező szavazást indított:
Igen, önbizalomnövelő.
Nem.
8 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekik igen de szerintem nagyon gáz ez a magamutogatás. Nem vagyunk egyformák, ha én elérek valamit és büszke vagyok rá, talán még le is fényképezem de sose mutogatom másoknak.
júl. 2. 10:26
 2/8 Metionin ***** válasza:
67%
Persze, számukra biztos. Nem tudhatjuk honnan indultak, mennyi meló van abban a testben, amit épp akkor fotóznak. Hadd örüljenek neki.
júl. 2. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Örüljön az egész világ!
júl. 2. 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Fu én 18 éves korom óta (10 éve) kondizok, baromi jó alakom van, de eszembe nem jutna ott fotózgatni magam, annyira ciki, én érzem magam kellemetlenül azok helyett, akik ezt csinálják. Pick me energy.
júl. 2. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Az biztos, hogy a legtöbb embernek ez önbizalomnövelő, de nem biztos, hogy az a cél, lehet, hogy csak egy velejárója. Valaki pl. ezzel keres pénzt, valaki a saját egészségtudatos vagy testépítői útját, pályáját mutatja be és ezzel inspirál és segít másokat elsősorban... sőt olyan is van, aki kb. szexpartner- és társkeresésre használja, hátha dm-et ír neki egy hasonlóan izmos, szép / jóképű valaki.
júl. 2. 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem pont hogy nem. Nyìlván azért fotózza magàt hogy feltöltse làjkokat gyűjtsön és ezàltal megerősìtést kapjon hogy jól néz ki
júl. 2. 11:02
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
Ez csak önmajomkodás.
júl. 2. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki ezt csinálja, annak igen.
júl. 2. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Önfejlesztés, önbizalomnövelés?

Ki hogyan tudta ezt megvalósítani? Valami jó forrást tudtok? Tapasztalatokat is szívesen hallgatok. Rólam röviden, 27 vagyok, átlagos, hlyes srác. De annyira zérón vagyok, hogy kb 0 emberi kapcsolatom van. Nyilván tudom, hogy ez az én hibám, ezért akarok javítani ezen.

Önbizalomnövelő-függő vagyok?

Ha beszélgetek valakivel, erős késztetést érzek növelni az önbizalmát. Jól tudom, mennyire rossz, amikor az embert nem támogatja senki, nem ismerik el, vagy még meg is alázzák. A baj az, hogy önkéntelenül is eltűnik a saját személyiségem, hozzá sem tudok tenni semmit...

Hogyan lehetne nagyobb önbizalmam?

Kicsit már elegem van, hogy vittek kétszer pszichológushoz, mert kevés az önbizalmam. (Nem tudom minek) Túl alacsony vagyok, az fülem túlságosan kiáll, a fogamra ráférne a fogszabályzás, de túl gyáva vagyok kihúzatni hozzá 2 fogamat, a fejem aránytalanul kicsi a...

Önbizalomnövelés, de hogyan?

Tudom, hogy a személyiségem csak én tudom fejleszteni, saját magammal kell elsőnek rendeznem a gondjaim. De hogyan? Évek óta azt érzem, hogy nem vagyok képes teljesíteni, nem vagyok elég ahhoz, hogy végrehajtsak dolgokat. Butának érzem magam. Logikátlannak. Olyan,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!