Szerintetek az önbizalomnövelő, amikor egyesek az edzőteremben fotózzák magukat, hogy milyen jó az alakjuk, és azt posztolják az instagramra?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ki hogyan tudta ezt megvalósítani? Valami jó forrást tudtok? Tapasztalatokat is szívesen hallgatok. Rólam röviden, 27 vagyok, átlagos, hlyes srác. De annyira zérón vagyok, hogy kb 0 emberi kapcsolatom van. Nyilván tudom, hogy ez az én hibám, ezért akarok javítani ezen.
Ha beszélgetek valakivel, erős késztetést érzek növelni az önbizalmát. Jól tudom, mennyire rossz, amikor az embert nem támogatja senki, nem ismerik el, vagy még meg is alázzák. A baj az, hogy önkéntelenül is eltűnik a saját személyiségem, hozzá sem tudok tenni semmit...
Akár zenékből is
Kicsit már elegem van, hogy vittek kétszer pszichológushoz, mert kevés az önbizalmam. (Nem tudom minek) Túl alacsony vagyok, az fülem túlságosan kiáll, a fogamra ráférne a fogszabályzás, de túl gyáva vagyok kihúzatni hozzá 2 fogamat, a fejem aránytalanul kicsi a...
Tudom, hogy a személyiségem csak én tudom fejleszteni, saját magammal kell elsőnek rendeznem a gondjaim. De hogyan? Évek óta azt érzem, hogy nem vagyok képes teljesíteni, nem vagyok elég ahhoz, hogy végrehajtsak dolgokat. Butának érzem magam. Logikátlannak. Olyan,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!