Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tegnap délután odajött hozzám...

Tegnap délután odajött hozzám egy középkorú férfi az Auchanban és azt mondta: lennék az apucid. És ennyi, tovább ment. Megsem tudtam szólalni, az ilyen emberekkel mivan?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, az illető 40-50 körüli lehetett. Amúgy nem volt ronda vagy igénytelen külsejű, ezért is döbbentem le teljesen, mert a fogatlanoktól már megszoktam az ilyent, de a normálisak max nézni szoktak.

Mit kellett volna beszólnom neki?

júl. 3. 12:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
24%

Egyik felől 40-50 körüli, neki már rossz korosztály vagy, pedofil hajlamai lehetnek sajnos. Neki bezárólag az alsó határ 25 lehet már, az alatt már nagyon fiatal hozzá egy nő, illene egy normális udvarlási forma is neki, és korosztályában keresgélnie.

Mit tudsz tenni? Ha csak ilyen beszólást tapasztalsz semmit, okos enged számár szenved.

Hordj magadnál gáz-spray-t azt tudom javasolni, ha tettlegesség-ig fajulna bármi legközelebb, le kell fújni önvédelemből.

júl. 3. 14:07
 12/13 anonim ***** válasza:
8%
Jelenteni azonnal a helyi polgárőr csoportban. Jobb megelőzni a bajt. Egy alapos "elbeszélgetés" az ilyennel egyből jó útra tereli.
júl. 3. 14:12
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Semmit, csak arra figyelj, hogy döbbent, vagy ilyedt fejet se vágj, fiatalkoromból úgy emlékszem, hogy azzal tudtam őket a legjobban vérig sérteni, ha megvetően végignéztem rajtuk, megvontam a vállam, és mentem tovább. Mikor még megijedtem egy ilyentől, az rendesen tetszett nekik.

Egyébként nyugi, amióta nem kérik el a személyimet az alkoholmentes sörhöz is, azóta minimális szintre csökkentek az ilyen incidensek. És a nyanyák se sipákolnak, ha le merem tenni a seggem a buszon. Szép az élet.

júl. 5. 19:21
1 2

További kérdések:

Mi a fene számít a mai progresszor, haladár, woke világban még férfiasnak vagy férfiatlannak? Baj, ha szerintem azért van egy határ? 19/F

Megkérdeztem az AI-t, hogy szerinte lehet-e erősen férfias, maszkulin dolog a haspóló piercinggel, csak azért, mert érdekelt, hogy mik a mai trendek. Én nem szeretnék ilyet hordani, mielőtt valaki erre asszociálna. XD A válaszon majd kiesett a szemem: igen, szerinte...

Miért akarják az emberek, akikkel beszélsz, akár barátok is mindenáron beléd szuggerálni, hogy igazából jó dolgod van, amikor nem is?

Ezt a munkahely kapcsán vettem észre. Mintha attól nyugodnának meg, h mindenki kínlódik a maga kis mókuskerekében. Mintha ennyiről szólna az élet.

Hogy lehetne egy új obszesszióm mint a málna?

Szeretnék egy hasonló obszesszió mint ami a málnával volt nekem. Sokáig valamiért csak ilyen dolgokat kerestem pl.csoki, üdítő...ilyen usernevem is volt sokáig sőt mikor változtattam akkor is benne volt csak utána más jött hozzá. De egy rajzolós platformon elrontottam...

Ki milyen ember? Csupán statisztikailag érdekelne, itt név nélkül úgy is bevállalható

Ami érdekel: Nem, életkor, testmagasság, testsúly, családi állapot, szexuális beállítottság, kedvenc szexuális tevékenység, rokonok száma, vallás, politikai nézet, iskolai végzettség, szakma, vagyon, kedvenc étel, kedvenc ital, kedvenc sport, kedvenc hobbi, kedvenc...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!