Hogyan kell udvariasan elköszönni az olyan embertől, aki túl sokat beszél?
Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani hogy nem hallgatom meg, de van, hogy órát beszél a semmiről, vagy lényegtelen információkat is mond a lényeg helyett (pl. Mariskával ez meg az volt, tudod, ő az, akinek a férje ez meg az). Kiakasztó. 😊júl. 3. 12:54
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Nem igazán értem a problémát. Na szia, most már mennem kell, mert idő van ezért-azért. Esetleg tedd hozzá, hogy majd legközelebb folytatjuk.
2/6 anonim 

válasza:

válasza:Ránézel az órádra és előadod, hogy fú, de szalad az idő, most mennem kell, pá!
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Lelkiismeret furdalás nélkül szoktam közölni hogy ez engem nem érdekel.Cseppet sem érdekel ha ezzel megbántom.
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Nem hiszem el, hogy létezik még ilyen ember! Ilyen nincs! Hány éves vagy, gyerek, hogy nem mersz nemet mondani? Akkor veled másban is mindent meg lehet csinálni? Akkor masra se mersz nemet mondani. És ha megsértődik? A szolgája vagy, az alattvalója, a csicskája? Ha valaki ezen megsértődik, akkor sértődjön! Ha valaki olyan mcsok erőszakos, akkor tán ott kell kezdeni, hogy el se kezdd meghallgatni!
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Miért nem akarod megbántani, milyen ismerős ez? Szomszéd, rokon, munkatárs?
Anyósom ilyen, nem dolgozik, nem takarít, végtelen szabadidje van, azt hiszi hogy másnak is. A saját gyerekei képesek a mondat közepén otthagyni, mert nem érnek rá erre. Megszokta, nem sértődik meg.
6/6 anonim 

válasza:

válasza:Eleve el kerülöm az ilyen szitukat, ezért nem kell vegíg hallgatnom őket. 😈😊
Kapcsolódó kérdések:
Eladóktól kérdezem: amelyik vevőnek szimpatikusabb a megjelenése, azzal ti is udvariasabbak vagytok?
És ezt nem úgy értem, hogy aki ellenszenvesebb az okvetlenül bunkóbb is, hanem hogy csak külső megjelenés alapján szoktatok disztingválni?
Miért van az, hogy idegenekkel szemben udvariasak és előzékenyek az emberek, a családtagokkal, barátokkal (akiket elvileg szeretnek) meg sokkal...
Lásd családon belül, testvérek között egymás szidása, barátok közti veszekedések, idegenekkel szemben ezeket senki szinte nem engedné meg magának, mindenki jópofa, aranyos.
Huszonéves srácok, ti is udvariasak, kedvesek vagytok?
(Ez nem kerül semmibe)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!