Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek a videók tényleg sokaknak...

Ezek a videók tényleg sokaknak bejönnek?

Figyelt kérdés

Gondolom nem új trend annyira, de olyan videókat látok, ahol valami nyikhaj videós bolti vagy éttermi dolgozókat provokál és aztán ezt rögzíti. Ha esetleg ellökik meg sír a rendőrért.

Komolyan ideig süllyedt a közízlés?

júl. 3. 15:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
6%
Igen, sokaknak. Ha nem így lenne, nem csinálnák. Mi a kérdés?
júl. 3. 15:51
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudsz olvasni? Vagy mi a gond?
júl. 3. 15:56
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne tudnék olvasni?
júl. 3. 16:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Seggfejek mindig voltak, csak amióta van internet, azóta többen látják.
júl. 3. 16:05
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen. Csak elképesztő, hogy ilyeneknek van egyáltalán egy követője is, nemhogy rengeteg. Konkrétan mások provokálásáért kap pénzt. De ha összeverik akkor nyüszít, mint a kutya.
júl. 3. 16:07
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez NEM közízlés, néhány idióta az, akinek ez szórakoztató
júl. 3. 16:12
 7/16 A kérdező kommentje:

Ahogy látom sajnos több százezer idiótának sajnos. Tényleg elborzad az ember.

Ehhez képest már a mellbedobós, zenére tátogós videók is minőségnek tűnnek.

júl. 3. 16:14
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Én is szoktam ilyen prank videókat nézni, nincs ezzel baj szerintem. Vicces tud lenni.
júl. 3. 16:20
 9/16 anonim ***** válasza:
73%

Ez még mindig a "kenyér és cirkusz" modern változata. Mindig is odáig voltak az emberek a botrányos dolgoktól, egy jó pletykától, mások életén csámcsogástól, a kívülállók közös kirekesztésétől és együttes gyűlölködéstől, mert az mind dráma, dráma és dráma, izgalom, adrenalin. Tabu- és határfeszegető is, mert olyan dolgokat mer megcsinálni, amit sokan nem, majd a hírnév miatt addig tolja a kretént, hogy vagy megölik, vagy börtönben végzi.

Mindkettőre volt már példa, az egyik Vitaly, akit szépen leültettek:

[link]

A másik kretén Tanner Cook, akit asszem hasba lőttek egy plázában, mert valakinek bemászott az intim szférájába, és volt fegyvertartási engedélye:

www.youtube.com/watch?v=gUccLZPRGjk

júl. 3. 16:28
 10/16 A kérdező kommentje:

Az, hogy mondjuk olyan dolgokat vesz, aminek lehet mögöttes tartalma és nézi, hogy csodálkoznak az eladók mondjuk oké.

De az, hogy lekanyáz random vásárlót és ezt következetesen ismétli azon röhögve, hogy dühös lesz a másik, nem tudom mire jó.

Vagy eljátssza, hogy pénzt lopott tőlük. Vagy rágalmazza őket.

Mondjuk ebben az országban legalább ennek sosem lesz piaca, mert az első beszólásnál a tarkóján jönne ki a gagyi kis kamerás szemüvege. Amivel illegálisan veszi fel a tartalmait.

júl. 3. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondolnátok egy olyan lányról aki gyönyörű 10/10-es, de sokszor egyedül van a suliban és sokaknak nem szimpatikus, pedig mosolygós ès kedvesnek tűnik?

Én nem merek odamenni hozzá, csak bejelölni mertem eddig. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet és úgy tudom nincs barátja. Nem tudom milyen személyiség lehet, nagyon aranyosnak tűnik mégis sokan nem bírják

A gyerekvállalás sokaknak nem csak kényszer?

Sokan vajon kényszerből vállalnak gyereket? Mert pl. lassan kifut az időből a kor miatt, vagy mert mit szól az anyós, vagy mert a környezetében mindenkinek van már gyereke?

Miért éri meg sokaknak szinten minden évben elmenni a Szigetre?

Én életemben 2x voltam kint, először 12 éve, legutóbb 7 éve. Mindig ingyen, mert először ajándékba kaptam jegyet, másik alkalommal pedig önkénteskedtem egy diákszervezetben. Viszont sosem éreztem azt, hogy huhh de jó ez az egész. Valahogy ezek az óriás koncertek nem az...

A "body shaming" sokaknak miért csak akkor számít ténylegesen problémának és felháborítónak ha nőkről van szó?

Nem szeretnék általánosítani, csak nem értem, hogy a férfiak "body shaming"-je miért sokkal elfogadottabb és miért van sokszor "viccesnek" titulálva. Több ilyen cikket/kommentet olvastam már, meg beszélgetős műsorokban és interjúkban is volt már ilyen...

Miért lett divat mindenkire ráhúzni a nárcisztikus jelzőt, aki valamiért nem szimpatikus sokaknak?

Már olyanokra is használják ezt, akiknek semmi közük nincsen a nárcisztikusokhoz, egyszerűen csak nem szimpatikusak valamiért sok embernek.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!