Mindenki jó ember, aki szereti az állatokat?

válasza:Még az sem feltétlenül biztos, hogy "szereti az állatokat", aki úgy tűnik.
Ismerek olyat, akit nagyon nagy állatbarátnak tartanak, mindig egy cuki kiskutyával mászkál, de ezt csak az emberek manipulációjára használja. Amint nagyobbacska lesz a kutyus, rögtön elpasszolja és azonnal szerez helyette egy másik kölyökkutyát, mert azzal jobban lehet hatni az emberekre. Őt pl. biztos, hogy nem maga az állat érdekli, mert egyiket sem tartja meg. Csupán egy eszköz számára, hogy másokkal elhitesse, hogy mennyire nagy állatbarát és amíg a cukisággal foglalkoznak, addig sem azon törik a fejüket, hogy mivel hogyan próbálja épp átverni őket.

válasza:Nincs semmilyen összefüggés a kettő között. A náci tömeggyilkosok a holokauszt idején többségében családszerető gyerekes emberek voltak, mégis gond nélkül gyilkoltak felnőtet gyereket a haláltáborokban. Gyakran előfordult, hogy a meggyilkolt gyerekek, használható ruháit, játékait hazavitték a saját gyereküknek ajándékba. Azt persze biztos nem mondták el otthon, hogy pár orája ölte meg azokat a gyerekeket akiktől a játékok vannak. Ugyszintén gyakran ajándékozták a feleségüknek a meggyilkolt nők ékszereit.
Mert hát a tömeggyilkosok is pont ugy szeretik a családjukat mint bárki. És hát sajnos szinte bárkiből lehet tömeggyilkos ez csak parancs és ideologia kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Mármint semmi köze a kettőnek egymáshoz. Rengeteg embert tudok, aki undorítóan viselkedik, beteg gondolataik vannak, de mégis szeretik a kutyákat. Én meg pont olyan vagyok, aki nem bírja annyira elviselni a kutyákat, meg kb. semmilyen állatot nem tartanék. Macskám...
Én úgy vélem, hogy az, aki az állatokat bántalmazza szörnyű ember. És ha valaki a csendes, szeretetre váró (hűséges kutya) jelenlétét nem képes elviselni, az tényleg semmire nem való, mert akkor az emberekkel sem tud bánni. Javítsatok ki, ha tévedek. Az alapján írom...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!