Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Neked mi/ki a kereszted?

Neked mi/ki a kereszted?

Figyelt kérdés

júl. 4. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Ézsaiás, és neked!?
júl. 4. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

1.Hogy bár van tudásom, diplomám, de nincs jól fizetett állásom, mert nincs Magyarországon befolyásos ismerősöm. (Külhoni magyar vagyok. Tudom! Senki se hívott, húzzak hazza 😄)

2. Nem tudok megalázkodni, megalkudni.

júl. 4. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
A jelenlegi apokalipszis.
júl. 4. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Eszter
júl. 4. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Adhd
júl. 4. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Egy betegség.
júl. 4. 22:46
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
A magánéletem - pontosabban a hiánya.
júl. 5. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Patti vagyok
júl. 7. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

A nagyon erős konzervatív és keresztény-gyűlöletre létezik ellenszer?

Az egyik rokonom már régóta úgy tartja, hogy a keresztények nagy része hatalom, diktatúra és kontroll mániás bántalmazó pszichopata szörnyeteg, akik a vallási dogmáikkal fel akarják számolni a polgári társadalmat, az általános emberi szabadságot, mint pl a...

Mi a véleményetek a magukat nagyon vallásos kereszténynek tartó emberekről?

Nem vagyok teljesen ateista de buzgó hívő sem. Párszor tapasztaltam vagy tanúja voltam a buzgó hívők itélkezésének. Pl. Régen gyerekeimmel mentem misére egy hölgy a családjával volt, elég szépen lecs.szett hogy hogyan nézhetem el hogy a férjem nem jön misére. A...

A keresztény nők egy jelentős része miért ennyire beképzelt?

Gondolom nem kell bemutatni a típust... Annak ellenére hogy a kereszténység az elfogadásról szól, a kifejezetten önmagukat kereszténynek hangoztató nők többsége olyan szinten primitív és gyűlölködő, hogy az már undorító (hab a tortán, többségük nem él keresztény...

Hogyan tudom elérni, hogy a vallásos emberek kevésbé legyenek ellenszenvesek számomra?

Az a baj hogy az összes vallásos (én esetemben keresztény) ismerősöm eléggé unszimpatikusak voltak, és szerintem nem tudok elvonatkoztatni ettől mert emiatt nagyon erősen ellenszenves számomra a vallásosság. Tisztában vagyok vele, hogy vannak kedves hívők, de a legtöbb...

Mit gondoltok erről a lányról?

Egy 14 éves lányról van szó, akit már régebb óta ismerek. Amiben kilóg a többiek közül, az az öltözködési stílusa. Már-már túl egyszerű, mindig ugyanazokat a ruhákat veszi fel. Ezen kívül azt vettem észre, hogy mintha takargatná a testét, mert állandóan bő ruhákba jár,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!