Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok (14-24), ti mit csinált...

Lányok (14-24), ti mit csináltok, ha közössegben, pl.járművön (buszon, villamoson) vagy órán pukiznotok kell?

Figyelt kérdés

júl. 4. 17:34
A kérdező szavazást indított:
Visszatartom, majd ha leszálltam vagy szünetben kiengedem
Órán visszatarton, de jarművön csendben kieresztem
Óran is és járművön is sunyiba kieresztem
7 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Juj velem volt ilyen a metrón. Nem bírtam tartani és gondoltam, távolabb ülnek mások es úgyis zajos a metró, eleresztem, nem fogják hallani. Azt elfelejtettem hogy büdös lesz. :D

Az utcán volt hasonló, üres volt az egész, gondoltam eleresztem és volt hangja. Csak utána vettem észre hogy mögöttem sétált egy férfi. :D

júl. 4. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja és egyszer órán is kellett és annyira hogy elkezdtem remegni és szünetben mondta a barátnőm hogy amikor remegtem, azt hitte rohamom van. :D
júl. 4. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer tesiórán felüléseztünk és annyira kellett hogy már a sokadik felülés után már nem bírtam vissza tartani, gondoltam ha visszafekszek akkor lassan kiengedem aminek nem lesz hangja, max büdi lesz, de azt még le lehet tagadni. Hát nem jött össze, olyan nagy hangja volt és hosszú mivel nem tudtam lassan kiengedni csak jött mint ha muszáj lenne hát igen nagy hangja volt visszhangzott is a terem, büdös is volt tanárnő majdnem kitért a hitéből, többiek meg fulladtak a röhögéstől nekem meg égett a pofám. Ez 6. osztályos koromban volt és 8. osztályban ballagás előtti utolsó osztályfőnöki órán arról beszélgettünk kinek mik a legszebb emlékei és persze egyik csaj egyből felhozta ezt a témát amit azt hittem addigra rég el lett felejtve, mert az eset után kb 1 hétig emlegették, aztán ennyi volt, de nem akkor valaki felhozta hogy én mekkorát fingtam egyszer tesiórán, hát nagyon jó volt mindenki ott visított a röhögéstől, még az osztályfőnök is aki viszonylag fiatal volt, meg akkor csak a 7. és 8. osztályban volt az osztályfőnökünk így nem tudott a korábbi dolgokról és akkor még ő is ezen elkezdett nevetni. Nekem annyira nem volt jó, de ez van... Ma már én is csak nevetek ezen 22 évesen.
júl. 4. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
29%
1# Kár hogy nem én voltam az a pali mögötted :) Lettem volna. Én imádom a fingos csajszikat.
júl. 4. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:
41%
Nem túl komplikált, visszatartom. Ennyi.
tegnapelőtt 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Akik még gyerekként, iskolában/közösségben agresszorok voltak, bántalmaztak (esetleg durvábban meg is kínoztak) valakit, de azóta más emberek lettek...

Engem az 'ex áldozat' oldaláról érdekelne a dolog: Ált. iskolában töltöttünk együtt 8 évet. Természetesen verés is volt, elég sokszor, verbális bántalmazásról/alázásról nem beszélve, viszont 2 alkalommal (amire én emlékszem, ugye lehet hogy én sem emlékszem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!