Ha ma megszűnne a munkád, hány hónap tartalékod lenne, ami munka nélkül kitartana?

válasza:#3 semennyi, soha életemben nem dolgoztam, 21 vagyok :D
#2 voltam

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Milyenek a tisztek/elöljárók/társak és a maga a kiképzések amikkel találkoztál, mennyire volt hasznos?
Szeretnék területi tartalékosnak jelentkezni és a tapasztalatokra lennék kíváncsi. Nagyon reklámozzák, de igaz amit ígérnek? Milyen a kiképzés? Bármikor behívhatnak? Ténylegesen fizetnek? Valójában mivel jár ez a vállalás?
Még nincs melóm, szüleimmel élek és már gyorsan el fog fogyni az a pénz ami még maradt nekem, amit szakmai gyakorlaton kaptam tavaly, akkor végeztem a sulival. 23 ezer ft az össz vagyonom most. Nincs utánpótlás, nem merek költeni mert elfogy nagyon rossz bizonytalan...
Szeretnék felsőoktatásban tanulni, azonban ehhez nincsen megfelelő egzisztenciám és így nem tudnék úgymond stressz mentesen a tanulmányaimmal foglalkozni, mivel el is kell tartsam magamat. Na most az ötlet, ami felmerült bennem, az arról szólna, hogy külföldön...
Nagyon felek, MIT csinaljak ? Rokontol, ismerostol nem tudok kerni. MIT tanacsoltok? Sos, koszi Erettsegim van de gyorsan tanulok, 35f
Csak kíváncsi vagyok. Előre is köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!