Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha ma megszűnne a munkád,...

Ha ma megszűnne a munkád, hány hónap tartalékod lenne, ami munka nélkül kitartana?

Figyelt kérdés

júl. 6. 09:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
81%

#3 semennyi, soha életemben nem dolgoztam, 21 vagyok :D

#2 voltam

júl. 6. 15:07
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
21 Akkor meg lehetne benned annyi értelem, hogy a kérdés nem hozzád szól és nem kötelező válaszolni. Jóhogynem 8 évesek válaszolnak. Nem releváns..
júl. 6. 15:16
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, hogy 1 évnyi.
júl. 6. 17:36
 24/30 anonim ***** válasza:
Most csak 3-4, de 5 perc alatt talalok masik melot
júl. 6. 18:28
 25/30 anonim ***** válasza:
Átlagos magyar életszínvonalon az idők végezetéig.
júl. 6. 18:36
 26/30 anonim ***** válasza:
Sztem életem végéig kitartana, igazából már most is felesleges dolgoznom.
júl. 9. 00:26
 27/30 anonim ***** válasza:
#26, ezt hogyan sikerült kivitelezni?
júl. 9. 06:29
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
#27 biztos NER lovag.
júl. 9. 06:44
 29/30 anonim ***** válasza:
#27, #28 Úgyhogy egyedül vagyok, alig költök valamire. Kb. 100-200 ezerből elvagyok egy hónapban még akkor is ha valami extra kiadás van. Van egy lakásom amit ki tudok adni ha megszünne a munkám plusz van egy jelentős megtakarításom. Lassan 50 leszek, ha 25 évig élek még akkor ugyanezen a szinten simán elélnék munka nélkül is felélve a megtakarítást, ha még a lakást is kiadnàm még utazgatni is tudnék.
júl. 9. 09:03
 30/30 anonim ***** válasza:
Nekem kb 2 évig tartani ki, ha tartanám az életszínvonalam, ha visszavennék, akkor 3-4.
júl. 9. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Aki volt katona vagy volt önkéntes tartalékos kiképzésen, mi a véleménye róla?

Milyenek a tisztek/elöljárók/társak és a maga a kiképzések amikkel találkoztál, mennyire volt hasznos?

Milyen területi tartalékosnak lenni? Betartják amit ígérnek?

Szeretnék területi tartalékosnak jelentkezni és a tapasztalatokra lennék kíváncsi. Nagyon reklámozzák, de igaz amit ígérnek? Milyen a kiképzés? Bármikor behívhatnak? Ténylegesen fizetnek? Valójában mivel jár ez a vállalás?

Az anyagi biztonság hiánya miért tesz egész napra feszülté? Egész nap azon kattogok hogy nincs tartalékom. Megőrülök. Hogyan szerezzek pénz amíg nem...

Még nincs melóm, szüleimmel élek és már gyorsan el fog fogyni az a pénz ami még maradt nekem, amit szakmai gyakorlaton kaptam tavaly, akkor végeztem a sulival. 23 ezer ft az össz vagyonom most. Nincs utánpótlás, nem merek költeni mert elfogy nagyon rossz bizonytalan...

Szerintetek ez elérhető cél, vagy inkább itthon húzzam össze a nadrágszíjat?

Szeretnék felsőoktatásban tanulni, azonban ehhez nincsen megfelelő egzisztenciám és így nem tudnék úgymond stressz mentesen a tanulmányaimmal foglalkozni, mivel el is kell tartsam magamat. Na most az ötlet, ami felmerült bennem, az arról szólna, hogy külföldön...

Segitseg, MIT csinaljak? Van osszesen 20ezer forintom, masfel eve keresek munkat, nem volt szerencsem eddig, tartalekokbol eltem. Allandoan...

Nagyon felek, MIT csinaljak ? Rokontol, ismerostol nem tudok kerni. MIT tanacsoltok? Sos, koszi Erettsegim van de gyorsan tanulok, 35f

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!