Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberi érzések ki halnak...

Az emberi érzések ki halnak az emberekből?

Figyelt kérdés

júl. 6. 16:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Rengeteg érzelmes embert ismerek.
júl. 6. 16:11
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Egyre több sajnos az olyan szemelyisegzavaros ember, akit hidegen hagy más emberek gondja, vagy akár még kárörvendő is.
júl. 6. 16:14
 3/10 Life and Death ***** válasza:
68%
Nem, csak a legtöbb ember nem foglalkozik a másikkal.
júl. 6. 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Sokat változtak, torzultak az emberi érzelmek évek óta. Sajnos a legtöbb ember már olyan, hogy nagy igyekezettel igyekszik azokból is kiölni, akikben van.

Kihasználással, kibeszéléssel, érzelmi zsarolással, hazugsággal, ígérgetéssel . Nagyon sokan csak hazudnak érzelmeket,hogy elérjenek valamit, vagy megkapjanak valakit....

Kevés az olyan, aki tartja magát és érzelmesen tud élni,viselkedni.

júl. 6. 16:24
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Közönyösek lettünk a másik iránt.
júl. 6. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

5

Én nem.

Te igen?

júl. 6. 16:59
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Nem, bár az sokszor előfordul, hogy az emberek nagyon érzelmesek saját maguk irányába, mások felé pedig nem annyira. Pl ha magányosak, akkor megy a világfájdalom, hogy jaj hát őket senki sem karolja fel, ők maguk viszont a kisujjukat se nyújtanák soha senkinek.

Vagy hogy az ő problémáikkal nem foglalkozik senki, kihalt az empátia a világból de ha másnak van problémája, akkor reflexből rávágják hogy ő maga tehet róla.

Régebben is volt ilyen, de talán nem ennyire.

Mindezek mellett van sok empatikus ember is természetesen.

júl. 6. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Részben igen, de ehhez hozzájárult mind a társadalom-, mind a jog, ami mindig is előbb volt, mint a kötelesség (lásd: iskolai problémák a szülők-tanárok közt).
júl. 6. 17:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki rohan mindenhova és türelmetlen. Kevés a kivétel. Több információ ér minket, mint régen, és egy emberrel, egy dologgal kevesebbet tudunk foglalkozni.
júl. 8. 06:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán sensitivek, lelkiismeretesek, önzetlenek.

Nagyon kevés a kivétel.

júl. 11. 10:23

További kérdések:

Mi a fene számít a mai progresszor, haladár, woke világban még férfiasnak vagy férfiatlannak? Baj, ha szerintem azért van egy határ? 19/F

Megkérdeztem az AI-t, hogy szerinte lehet-e erősen férfias, maszkulin dolog a haspóló piercinggel, csak azért, mert érdekelt, hogy mik a mai trendek. Én nem szeretnék ilyet hordani, mielőtt valaki erre asszociálna. XD A válaszon majd kiesett a szemem: igen, szerinte...

Miért akarják az emberek, akikkel beszélsz, akár barátok is mindenáron beléd szuggerálni, hogy igazából jó dolgod van, amikor nem is?

Ezt a munkahely kapcsán vettem észre. Mintha attól nyugodnának meg, h mindenki kínlódik a maga kis mókuskerekében. Mintha ennyiről szólna az élet.

Hogy lehetne egy új obszesszióm mint a málna?

Szeretnék egy hasonló obszesszió mint ami a málnával volt nekem. Sokáig valamiért csak ilyen dolgokat kerestem pl.csoki, üdítő...ilyen usernevem is volt sokáig sőt mikor változtattam akkor is benne volt csak utána más jött hozzá. De egy rajzolós platformon elrontottam...

Ki milyen ember? Csupán statisztikailag érdekelne, itt név nélkül úgy is bevállalható

Ami érdekel: Nem, életkor, testmagasság, testsúly, családi állapot, szexuális beállítottság, kedvenc szexuális tevékenység, rokonok száma, vallás, politikai nézet, iskolai végzettség, szakma, vagyon, kedvenc étel, kedvenc ital, kedvenc sport, kedvenc hobbi, kedvenc...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!