Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legboldogabbnak látszó...

A legboldogabbnak látszó ember, sokszor a legszomorúbb is. Te hogy látod? Akik személyesen ismernek, vagy csak látásból mind azt gondolja, és mondják hogy jó nekem.

Figyelt kérdés
Pozitív ember vagyok, és kifelé is ezt mutatom, megjegyezték hogy még az autóból is mosolyogva integetek, sajnos a szomorúságot, keserűséget palástolom ezzel, és nem is gondolnák hogy esténként férfi létemre sírok.
júl. 6. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Én nem tapasztalok semmi ilyet. Hanem azt tapasztalom, hogy egyre több a kedvetlen, besavanyodott ember, aki ezt ki is mutatja. Sajnos inkább már átestek az emberek a ló túloldalára, mindenen nyavalyognak, durcáznak, sértődnek, kötözködnek, kinek milyen az egyénisége :-(
júl. 6. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
És miért sírsz?
júl. 6. 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Felesleges lepontoznotok, saját tapasztalatot kérdezett, én azt írtam le. Ha ezt tapasztalom, akkor ezt tapasztalom.
júl. 6. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos igen így vesztettem el a legjobb barátomat. Úgy nőtünk fel mintha testvérek lennénk mindig boldognak láttam sőt a környezete is. Egyedül egy ember volt aki hangoztatta hogy szomorú de őt mindenki lehurrogta hát igaza volt úgy tűnik tényleg az volt. Sosem fogom tudni megbocsátani magamnak, hogy nem vettem észre a szomorúságát
júl. 6. 23:47
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Igen, sokszor igaz. A depiseknél ezért gyanús, ha hirtelen nagyon jó lesz a kedve, mert az általában közelgő öngyilkosságra utal.
júl. 7. 07:24
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Van erre példa, igen.

Pl. azoknak az esetében, akik kb. önvédelemből magukra erőltetik a pozitív meg vidám digurát, vagy önmegerősítés miatt pl. munkában.

Vagy nem is feltétlen az illetőt gondolják boldognak, hanem beleprojektálják a lényébe a boldogságot, csak azért, mert kívülről nézve olyan az életük, amilyet ők kívánnának maguknak - pl. "hát biztos boldog, mert van férje / felesége, 2 gyereke, háza".

Vagy olyan szélsőséges példák is, mint azok a tehetséges, humoros emberek, akik közben durva pszichés problémákkal küzdenek, pl. Robin Williams.

júl. 7. 10:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Látom mások boldogságát, hogy haladnak a házukkal, nyugodtan élnek, és a gyerekét szereti.

júl. 8. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:
És te ehhez képest hol laksz, hogy élsz, kivel élsz? De miből gondolod, hogy kötelező úgy élni, ahogy mások? Valójában kevesen boldogak, és még kevesebben nyugodtak. Pont azt csinálják, amit te. Kifele mást mutatnak.
júl. 8. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

A legboldogabb embertípus/életmód melyik lehet?

Szerintem speciel örök boldogság nem létezik, mert a boldogság egy hatás-ellenhatásra épülő fogalom, tehát, az ember csak akkor lehet boldog, ha előtte boldogtalan volt, és fordítva. Mert mindig valamihez KÉPEST boldog, vagy boldogtalan az ember, tehát a boldogság az...

Lehetséges, hogy a legboldogabbnak látszó ember a legszomorúbb?

Van egy osztálytársam aki extrapörgős mindig energiával van tele folyton mosolyog és nevet sosem lehet látni szomorúnak. Általában azon is szoktunk viccelődni vele, hogy tud e nem mosolyogni meg ilyenek.. ő a hozzám legközelebb lakó osztálytársam(mellettünk lévő...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!