Honnan lehet tudni,hogy egy férfi jóképű?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:hú, basszus, és tájékozatlan / buta is vagy mellé...
ma már bőven nem úgy működik a pszichiátria mint az '50-es évekbeli diliházakban. Nem kapsz elektrosokkot.
Kapcsolódó kérdések:
19F Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, illetve tényleg kisfiús fejem van igazán. 193cm magas vagyok és 82 kiló. Küldök képet privibe ha segítetek mert szeretném ha véleményeznétek.
Ha az utcán, metrón, buliba, bárhol csak rájuk néz egy csávó aki nem tetszik nekik akkor egyből megy a megjátszás hogy 'inkabb a medve' 'csajok vigyázzatok' 'perverz állat' stb, de ha egy jó csávó teszi ugyan ezt az oké? Külföldi tiktok videóba láttam ezt. Állandóan...
Nem vagyok fiatal, 44 múltam, de azt vettem észre hogy az utóbbi időben akárhol voltunk buliban, bálban, ballagáson, de akár még egy boltban is ha összefutok egy hölggyel, szinte azonnal megdícsérnek hogy milyen jóképű vagyok, de csak a 50-70 éves hölgyektől hallottam...
Sziasztok találkoztatok már jóképű orvossal? Elmesélnétek a sztorit?
Nem vagyok elhízva, nem vagyok igénytelen sem, rondának sem mondanám magam, bár a sikertelenségemből adódóan már nem tudom. Szóval sajnos nincsen egy Brad Pitt vagy Beckham arcom se testem, az is igaz, nyilván ha lenne, akkor nem létezne ez a kérdés. Igazából az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!