Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan lehet tudni,hogy egy...

Honnan lehet tudni,hogy egy férfi jóképű?

Figyelt kérdés
Miből lehet,tudni,hogy egy srác gyerek fiatalkorban,majd felnőtkorban férfiként jóképű? Lehet pld ,mondani,hogy sok lány veszi körül gyerekkorban már vannak lányok akik rajongnak érte ,majd felnőtként is? Az a pasi ugye nem lehet helyes meg jóképű aki mondjuk 34 évesen sem volt nővel ugye az általában nem néz ki jól ugye? Mondjatok példát rá jeleket..
júl. 7. 00:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Ha ennyire online élsz, hogy arról beszélsz milyen képeid vannak, akkor valszeg annyira nem is léptél kontaktba emberekkel, hogy ezeket a visszacsatolásokat egyáltalán megkapd élőben, hogy tudj belőlük következtetéseket levonni.
júl. 8. 16:32
 12/30 A kérdező kommentje:
igen mert fiatalon haálosan szerelmes voltam csjba évekig hosszú évekig aztán sok negtaív eseményen átt estem most meg olyan félelmek gyötörnek bűntudt meg negatív gondolatok de nagyon bánt hogy soha nem volt kapcsolatom még csók se érted ilyen van?
júl. 8. 16:39
 13/30 anonim ***** válasza:
Bőven van ilyen, főleg olyan viselkedésű embereknél, mint te. Leírásaid alapján a szociális készségeid sem fejlettek, nem beszélgetsz emberekkel, nincsen egy visszacsatolásod arról, hogy idegenek milyennek tartanak... főleg ha az egész fiatalkorod elment arra, hogy egy csaj után futottál.
júl. 8. 16:43
 14/30 A kérdező kommentje:
de nagy félemeim vannak meg negatív egondolatok rossz előérzetek van olyan hogy rám jön este éjjel olyan le se mernék még ide kukához yalogolni mint aki igen rosszt csinált hogy még azt sem meri mondani hogy hülye és még orvosságot is szedek amitől sajnos nem is vagyok jól ..
júl. 8. 16:45
 15/30 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem bántásból mondom... a lehető legkisebb problémád jelenleg az, hogy fingod nincs, hogy mennyire vagy jóképű. Durva mentális problémáid vannak, amiken szakembernek kellene segíteni. Jelenleg nem vagy sztem alkalmas bárminemű emberi kapcsolatra. Ha meg a gyógyszert szakember írta fel, akkor szólj neki, hogy nem hat rád jól és írjon fel mást rá.
júl. 8. 16:50
 16/30 A kérdező kommentje:
mondjuk igaz de ha elmondom neki az igazat beutal egy pszihiátriára féllek hogy elektrosokkot adnának...
júl. 8. 16:53
 17/30 anonim ***** válasza:

hú, basszus, és tájékozatlan / buta is vagy mellé...

ma már bőven nem úgy működik a pszichiátria mint az '50-es évekbeli diliházakban. Nem kapsz elektrosokkot.

júl. 8. 16:54
 18/30 A kérdező kommentje:
ezt honnan veszed egyszer már voltam ott adhatnak szlovákiában más mint magyarban ..
júl. 8. 17:09
 19/30 A kérdező kommentje:
te amugy nő vagy ha igen hány éves?
júl. 8. 17:12
 20/30 anonim ***** válasza:
37 éves nő (párkapcsolatban)
júl. 8. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Lányok szerintetek mennyire vagyok jóképű?

19F Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, illetve tényleg kisfiús fejem van igazán. 193cm magas vagyok és 82 kiló. Küldök képet privibe ha segítetek mert szeretném ha véleményeznétek.

Miért van az hogy a nőket csak akkor zavarja ha zaklatják őket ha a pasi nem jóképű?

Ha az utcán, metrón, buliba, bárhol csak rájuk néz egy csávó aki nem tetszik nekik akkor egyből megy a megjátszás hogy 'inkabb a medve' 'csajok vigyázzatok' 'perverz állat' stb, de ha egy jó csávó teszi ugyan ezt az oké? Külföldi tiktok videóba láttam ezt. Állandóan...

Miért csak az idősebb hölgyek dicsérnek meg, hogy jóképű vagyok?

Nem vagyok fiatal, 44 múltam, de azt vettem észre hogy az utóbbi időben akárhol voltunk buliban, bálban, ballagáson, de akár még egy boltban is ha összefutok egy hölggyel, szinte azonnal megdícsérnek hogy milyen jóképű vagyok, de csak a 50-70 éves hölgyektől hallottam...

Jóképű, helyes orvos?

Sziasztok találkoztatok már jóképű orvossal? Elmesélnétek a sztorit?

Hogyan legyek jóképű, hogy kelljek a lányoknak?

Nem vagyok elhízva, nem vagyok igénytelen sem, rondának sem mondanám magam, bár a sikertelenségemből adódóan már nem tudom. Szóval sajnos nincsen egy Brad Pitt vagy Beckham arcom se testem, az is igaz, nyilván ha lenne, akkor nem létezne ez a kérdés. Igazából az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!