11/18 anonim 

válasza:

válasza:Találkozni egy olyan emberrel, aki sok dologra tanított emberileg.
12/18 anonim 

válasza:

válasza:Ha engem is lepippantana egy szép nő az top lenne
13/18 anonim 

válasza:

válasza:Amikor összeházasodtunk életem szerelmével 🥰
15/18 anonim 

válasza:

válasza:#14 tegye oda akinek két darab van...ennyi erővel kifeküdhetnék kőbányán is hátha lekap valaki
16/18 anonim 

válasza:

válasza:#15 Azért nem egészen olyan! Döntő többségében igényes nők vannak és kulturáltak a körülmények. Voltam már néhánynál az oldalról, sose volt gond. De te tudod...
17/18 Csakegysajt95 

válasza:

válasza:Amikor először repültem, 7 éve Görögországba családdal. Valahogy olyan ideális volt minden és utólag tudva hogy utána bejött a covid, még szebbé vált
18/18 anonim 

válasza:

válasza:Galyatetőn nyaraltam, és az egyik nap átszadtam a Kékestetőre és vissza.
További kérdések:
Az emberek miért vállalnak gyereket?
Mi az érv mellette? Szerintem sokkal több hátránya van, mint előnye.
A férfiak rendszerint megtartják maguknak a fájdalmukat?
Én mindig ilyen voltam, ki sem tudom mondani egykönnyen, legfeljebb terápián, ha ténylegesen bízom a terapeutában. Én sosem osztottam meg a depressziómat, vagy öngyilkossági gondolataimat családdal, barátokkal, de még sok szakemberrel sem, a környezetem ki sem nézné...
Mit tartasz életed legnagyobb hibájának?
Miért cselekedtél úgy, ahogy?
Mit tennétek a helyemben?
Egyik fiú barátom régebben szerelmes volt belém, de sosem jöttünk össze. Idővel feladta és már mással ismerkedik. Nagyon felszínes lett a barátságunk, egyáltalán nem beszélünk párkapcsolati témákról. Azt mondta, hogy nagyon tudok rá hatni, és attól tart, hogy a...
Mi volt a legnagyobb sorsfordító esemény az életedben?
Mely dátumhoz kapcsolódik?
Mit gondolsz azokról az emberekről, akik csak napokkal, akár hetekkel később válaszolnak az üzenetekre?
És nincs semmilyen rossz érzésük ezzel kapcs?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!