Csalódtál már magadban? Volt olyan, hogy egy adott helyzetben nem úgy viselkedtél, ahogy magadtól elvártad volna és utólag sem értetted mi ütött beléd? Milyen körülmény okozhat ilyet?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hm volt. A szorongás stresz sokszor annyira lebénít hogy beszélni se tudok avagy lefagyjok teljesen. Sajnos stressz helyzetnél leginkább ez vagy a menekülés kapcsol be ha tudatosítom magamba és kapcsolódok azzal hogy igen most félek akkor tudok néha ezen változtatni mondjuk függ miről van szó de legtöbb helyzetben sikerül akkor ha csak benne maradok a helyzetben.
Olyan is volt hogy összevisszaságokat mondtam.
Egyébként előfordul bárkivel. Még azzal az emberrel is akiről nem is gondolnád mert annyira olyan ember aki. De mégis hibázik vagy nem sikerül neki valami úgy ahogy tervezte akár még egy ország elnök is

válasza:Igen, csalódtam. Egy nagy horderejű dologgal kapcsolatban viselkedtem teljesen érthetetlenül, értelmetlenül. Ez az egész hátralévő életemre komoly negatív hatással lesz.
Az okok? Határozatlan voltam, kishitű és minden bizonnyal éretlen az adott helyzethez.

válasza:

válasza:Igen, volt ilyen többször is. Kisebb horderejű dolgokban volt, hogy türelmetlen voltam, nem úgy szóltam a másikhoz, ahogy kellett volna. Ez talán olyan, ami mindenkivel előfordul, ha rossz napja van.
Komolyabb is volt párszor. Leginkább olyan emberekben bíztam meg, akikben nem kellett volna. Utólag meglepődtem, hogy hogyan nem láttam előre. Elvileg nem vagyok rossz emberismerő. De valahogy nem hallgattam a saját magam megérzéseire sem.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
20F vagyok és már egy ideje motorozok, illetve van egy motoros társaság, akikkel el szoktam járogatni ide-oda. Nem tudják rólam, hogy meleg vagyok, és azt sem, hogy együtt vagyok egy sráccal, aki nálam 5 évvel idősebb és szintén ebbe a baráti társaságba tartozik....
Ha szegényebb térségekben (nagyrészt Heves egy része, Borsod, Nógrád) javulnának az életkörülmények szerintetek a közbiztonság is változna jó irányba? E megyékben pl jobb nem elaludni egy buszon vagy akár az utcán is belédköthetnek, vagy üvöltözhetnek. Persze, lehet...
Akár szerelemben, akár barátságban, akár munkakapcsolatban
Ha csupán ilyesmivel jelenik meg előttetek? (Talán kínosnak nem az egy furgon, bár a mai valamivel fel_kell_vágni világban...) Drága svájci karórái sincsenek, sem ékszereket nem hord. Valóban ennek a férfinak ilyesmire egyáltalán nincs szüksége. Szóval ez a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!