Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csalódtál már magadban? Volt...

Csalódtál már magadban? Volt olyan, hogy egy adott helyzetben nem úgy viselkedtél, ahogy magadtól elvártad volna és utólag sem értetted mi ütött beléd? Milyen körülmény okozhat ilyet?

Figyelt kérdés

júl. 7. 22:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem.

Mindig tudom, hogy melyik, nem éppen okos döntést milyen előzmények miatt hoztam meg akkor, amikor meghoztam.

Abszolút elfogadó és megbocsátó vagyok magammal szemben, hiszen értem az ok-okozati összefüggéseket a saját viselkedésemben.

júl. 8. 18:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Mindig, amikor jon a liquidation triggered cimu email :)

42F truecel

júl. 10. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ilyen körülmények között elmondjam nekik ezt a dolgot?

20F vagyok és már egy ideje motorozok, illetve van egy motoros társaság, akikkel el szoktam járogatni ide-oda. Nem tudják rólam, hogy meleg vagyok, és azt sem, hogy együtt vagyok egy sráccal, aki nálam 5 évvel idősebb és szintén ebbe a baráti társaságba tartozik....

Ha a szegényebb megyékben javulna a munkalehetőség, bérezés, jobb körülmények lennének javulna a közbiztonság is?

Ha szegényebb térségekben (nagyrészt Heves egy része, Borsod, Nógrád) javulnának az életkörülmények szerintetek a közbiztonság is változna jó irányba? E megyékben pl jobb nem elaludni egy buszon vagy akár az utcán is belédköthetnek, vagy üvöltözhetnek. Persze, lehet...

Ha csak TGE-Crafter-Sprinter kinézetű/méretű autót tud magának megengedni egy férfi (és nem is kell neki más, valóban kizárólag csak erre van...

Ha csupán ilyesmivel jelenik meg előttetek? (Talán kínosnak nem az egy furgon, bár a mai valamivel fel_kell_vágni világban...) Drága svájci karórái sincsenek, sem ékszereket nem hord. Valóban ennek a férfinak ilyesmire egyáltalán nincs szüksége. Szóval ez a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!