A nőknek mi az álommelójuk?

válasza:

válasza:

válasza:#3 vagyok
Mi volt a válaszomban a “nem hasznos”? :D

válasza:Van egy ország
Ahol Álmomban jáártam
Magyarorszáág

válasza:Szerintem nincs olyan munka, amire rámondható, hogy "a nők java ezt csinálná"
Még ha komoly statisztikát is készítenén, reálisabbnak látom, hogy a legnépszerűbb meló is a megkérdezettek mondjuk 30%-át érinti, a többi eloszlik kisebb százalékokban.

válasza:Állatgondozónál az állat a ló, gondolom.
Úgy látom, hogy a fizikai munka nem nagyon népszerű náluk.

válasza:

válasza:“Úgy látom, hogy a fizikai munka nem nagyon népszerű náluk.”
De, a 48 kilómmal nagyon szeretnék 25-50 kilós cementes zsákokat cipelni, meg kapálni is tök jó lehet, miután derékfájásban majd idő előtt megmurdelek :D

válasza:#17
Nálam pl nem, nem tudom honnan jött neked kiemelten a ló. :D
Nálam bármilyen állat kb. Ha pénzem lenne eleve és nem azért melóznék, akkor mennék állatmenhelyre önkéntesnek, tipikusan cica-kutya-nyuszi jellegű állatokhoz, de a hüllőket és a madarakat is szeretem. Állatkertben is nagyon szívesen lennék gondozó. Meg amúgy tartanék szívesen haszonállatokat is, ha lenne tanyám/farmom. (Meg akkor növénytermesztéssel is foglalkoznék, de azzal is csak akkor ha nem a pénz miatt csinálnám és nem a megélhetésem múlna rajta.) Ló is jöhetne többek között, de nem konkrétan az a cél, azt csak te képzelted bele valamiért.
Ezek mondjuk eléggé fizikai munkák szerintem.
#3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Nem a transzokat értem ezalatt, hanem például azt, hogy többen úgy látják, hogy a férfiak elkényelmesedtek, nem küzdenek, nem dolgoznak meg semmiért, ezért a nőknek kell átvenniük ezt a szerepet. Szélsőséges nézetek szerint lassan a nők fognak majd udvarolni a...
A környezetemben sokszor tapasztaltam már ezt
Elérhető sport, tevékenység, ha ésszel és utánajárással végezzük nem lesz belőle sérülés, nagy kihagyás, nem igényel észt igazából, legyen normális étkezés, vitaminok, pihenés és fog nőni az ember, viszont 8-12 óra munka után még guggolni, mázsa fölötti súllyal(már...
Nagyon irritál, mert ilyenkor mindig az jár a fejemben, hogy “ebben mit látnak”? De tudom h nem kéne irritálnia, mégis dühít. Pedig én is nő vagyok, nem pedig valami keserű pali aki meg akarja kapni őket
Nőnap se érdekelt, de akkor is olyan hisztit kaptam tőlük..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!