Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szemüveges vagy?

Szemüveges vagy?

Figyelt kérdés

júl. 8. 12:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
53 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
18%
Nem de kellene amúgy csak lusta vagyok elmenni szemézsetre meg félek is. Illetve hallottam hogy ha elkezded akkor egyre rosszabb lesz a làtàsod a szemüvegtől
júl. 8. 13:05
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
Néha hordom. Amúgy lencsés.
júl. 8. 13:09
 3/20 anonim ***** válasza:
57%
Igen, de csak akkor veszem fel ha muszáj, hogy ne rontsa tovább. De sajnos így is romlik.
júl. 8. 13:15
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
jaja
júl. 8. 13:29
 5/20 anonim ***** válasza:
42%
S most ebből milyen statisztikát szeretnél itt? Már bocsánat!
júl. 8. 13:33
 6/20 anonim ***** válasza:
96%

Én kontaktlencsés. De szeretném eloszlatni azt a butaságot, hogy "edződik" a szem, ha nem hordasz szemüveget. Egyáltalán nem edződik, hanem egyre jobban gyengül.

Saját tapasztalatból is mondom. Suliban szégyelltem és nem hordtam. Na ettől csak fájt a fejem és dioptriákat romlott.

Aztán több éve állandóan kontaktlencsét vagy szemüveget hordok és azóta ugyanúgy látok velük, mint mikor kezdtem.

Szóval jó ám látni. Ne kockáztassatok butaságokkal.

júl. 8. 13:36
 7/20 anonim ***** válasza:
23%
Persze csak elkezded valami lightos szemüveggel 10 év múlva meg már a szódatalp vastagságú üveg kell ahhoz hogy láss
júl. 8. 13:38
 8/20 anonim ***** válasza:
93%

#1 Az enyém azért lett rosszabb, mert eddig folyamatosan erőlködött, hogy a lehetőségekhez képest "rendesen" tudjak látni. Amióta szemüvegem van, már nem kell neki, és én is normálisan látok.

Nekem nagyon pozitív élmény volt, kedves volt az optikus. Nem is kellett vacakolni a mérésnél, a java automatikus volt. Nem nekem kellett eldöntenem, hogy 1. vagy 2. kép élesebb, hanem nézte egy gép.

júl. 8. 13:46
 9/20 anonim ***** válasza:
88%
Szemüveges és kontaktlencsés
júl. 8. 13:53
 10/20 anonim ***** válasza:
89%
Kontaktlencsés vagyok. -9-es mindkét szemem :D
júl. 8. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Imádom a szemüveges, ,,kocka" pasikat. Lányok?

A gyengém a magasabb (180+) de vékony pasik, akik szemüvegesek és intelligensek, akik nem túl harsányak. Lehetőleg mérnöki/jogász/infó szakosok, lazán elegáns öltözetben. Mégjobb,ha még sosem volt barátnője. Lányok, mit gondoltok az ilyen típusról? Fiúk, van aki magára ismer?

Nők, mennyire jön be nektek egy szemüveges harmonikás?

Mi a kedvenc dalaitok amit szívesen hallgatnátok harmonikán?

Segíthet a lámpalázamon, ha úgy szoktatom magam az emberek előtti beszédhez, hogy amikor elő kell adnom, addig leveszem a szemüvegem?

Vizsgákon, de leginkább akkor, ha órákon, a csoporttársaim előtt elő kell adnom, a legtöbb arckifejezés feszélyez engem. Nem tudatosan következményeket vonok le belőle, arra irányulóan, hogy valami nem stimmel az előadásomban. És hogy ezt sok ember hallja, hogy nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!