Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak olyan emberek...

Miért vannak olyan emberek akik útálják a gazdagokat/szuper gazdagokat?

Figyelt kérdés
És itt most nem a közpénz tolvajokra gondolok gazdag/szuper gazdag alatt hanem akik más tiszteséges módon szerezték meg a vagyonukat.

júl. 9. 09:22
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Egyik se bűnöző rétteg!!! Mindegyikbe van mindenféle nem lehet egy csoprtra rá mondani hogy ott mindegyik bűnöző.
júl. 9. 16:58
 32/45 anonim ***** válasza:
30-es igen így kéne működnie de nem így megy
júl. 9. 17:04
 33/45 anonim ***** válasza:
41%

1, Mert sztereotipizáltan azt gondolják, hogy érdemtelenül lettek gazdagok ők is;

2, Mert csípi a szemüket, hogy vannak, akik jól tudnak gazdálkodni, kitartóak;

3, Mert aaz irigyek hipp-hoppp módon akarnak beérni arra a szinte, mint egy gazdag.

júl. 9. 17:34
 34/45 anonim ***** válasza:
52%

"Mert szerintem kell egy külömbség."

Ez egy nagyon nyomós érv!

júl. 9. 19:18
 35/45 anonim ***** válasza:

Gyanús, hogy egyszer már feltetted ezt a kérdést. A helyesírási hibáid lebuktatnak ám!

www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

júl. 9. 19:47
 36/45 A kérdező kommentje:

#35 Hibás állítás ezt ezzel tudom bizonyítani: [link]

A kép lényege a következő: A képen ott a jelentés gomb már pedig a saját kérdésem nem tudom jelenteni.

júl. 9. 20:02
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb gazdag mások munkáján lett gazdag.Saját munkából nem tud ennyit dolgozni hogy ekkora érték kijöjjön ebből.
júl. 9. 21:25
 38/45 A kérdező kommentje:
#37 De akkor meg munkahelyet teremtett.
júl. 9. 22:13
 39/45 anonim ***** válasza:

Persze kérdező.

Sok gazdag nem abból gazdag, hogy több energiát tesz bele, hanem hatalma van és így mások kiszolgáltatottak neki.

Egy ismerösöm főnöke, aki az építőiparban vállalkozó azt mondta az alkalmazottakról, hogy rabszolgának születtek.

Már 20 évesen megörökölte az apjától a céget.

Szerinted dolgozott is valaha egy percet nyáron a 40 fokban a napon, építési területen?

És sajnos még a jobb dolgozóktól is ugyanúgy sajnálja a fizetésemelést, mert tudja ha többet ad, akkor neki annyival is kevesebb jut.

júl. 9. 22:45
 40/45 A kérdező kommentje:
#39 Gondolom te is dolgozol. Nos ha nem lennének gazdagok akkor szerinted neked lenne munka helyed?
júl. 10. 07:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Miért útálják egyes emberek a gazdagokat?

Sajnos észre vettem egy olyan démonizálást a társadalomba hogy mindenki teljes meggyőződésből állítja hogy a gazdag az mind rossz ember és adó csaló. Ez miért van? Én személyes tapasztalatból tudom mondani hogy nem így van.

Az hogy lehet, hogy az irigy emberek, akik általánosságban utálják a gazdagokat, a kedvenc sztárjaikra nem irigyek?

Hallottam már többször is munkahelyen és kocsmában is, hogy valaki szidta a gazdagokat, meg úgy általában mindenkit, aki nála jobban él. Hogy így meg úgy nem fair, meg hogy az ő kárára gazdagok, meg biztos csaltak, és atöbbi szokásos proletár magyarázás. A lényeg, hogy...

A szegény emberek miért szavaznak olyan pártra, aki a gazdagokat, nagytőkét támogatják?

Miért kell azokat támogatni,akik már amúgy is versenyelőnyben vannak? Ki fog kiállni értük,ha önmagukért sem állnak ki? Nyugaton nem mennek el a semmiért dolgozni az emberek,mégsem zár be egy multi sem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!