Az ember miért rakja keresztbe a kezét?

válasza:

válasza:Mert megszokta.
A "testbeszéd-elemzők" erre azt mondják: "mert tudat alatt elhatárolódik, a környezet felé bezárkózik" - és ezt így fejezi ki.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
mindezt átlagfizetésért. Egészségügyi problémákkal is kűzdök. Mindezek mellett jogos, hogy iszonyúan szét vagyok csúszva, most is pl. csomó dolgom lenne, de képtelen vagyok nekilátni, inkább fekszem? Nem így terveztem, de ma történt valami, amin kiborultam, elbőgtem...
Fiatalságom már elmúlt, és ilyen maradtam, berögzült. Sosem vártak el tőlem semmit, és sosem kaptam dícséretet, arra neveltek, hogy szerény legyek, másokat helyezzek előtérbe önmagam helyett, és tiltották hogy önbizalmam legyen. Ilyen lettem, tengetem az időt...
Pl becsapódott a lakásába egy aszteroida.
Nem szeretnék itt nyílvánosan részletezni. Ha konkrétumokra lenne szükséged a tanácsadáshoz írok priviben.
Konkrétan arra mennek, hogy ellenem fordítsanak másokat és ez elég rosszul érint, mert amúgy is nehezen barátkozom.Bevált tippeket szeretnék kérni vagy valós sztorikat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!