Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ember miért rakja keresztbe...

Az ember miért rakja keresztbe a kezét?

Figyelt kérdés

júl. 12. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Kényelmes
júl. 12. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Hogy X-et formáljon!
júl. 12. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
Kevésbé terheli a váll ízületeket, mint ha csak logatna maga mellett.
júl. 12. 10:19
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Mert megszokta.

A "testbeszéd-elemzők" erre azt mondják: "mert tudat alatt elhatárolódik, a környezet felé bezárkózik" - és ezt így fejezi ki.

júl. 12. 10:46
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
#4 jaj igen, vannak, akik mindig azt képzelik bele, hogy “elhatárolódás”, pedig én személy szerint szoktam csak simán azért így tartani a karjaimat, mert kényelmes.
júl. 12. 11:12
 6/9 Metionin ***** válasza:
100%
Kényelmes, nekem ez az alap pozícióm ha valahol álldogálni kell. Meg mert gyerekkoromban megszoktam, hogy elrejtsem a kezeimet mert csúnyák voltak.
júl. 12. 12:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen ezo-spiri módszer az energiavámpírok ellen. Ha valakivel találkozol, és utána úgy érzed,leszívták az energiáidat,akkor kövileg rakd keresztbe valamelyik testrészeid,lehet pl kezed,lábad,ujjad is akár, ozt akkor kövileg nem fog tudni leszívni,se direkt,se véletlenül
júl. 16. 22:57
 8/9 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Mert fázik.
júl. 17. 09:18
 9/9 anonim ***** válasza:
67%
Zárja a belső áramkört, vmilyen energiavonal miatt, illetve szimbolikus jelzés az okkult rendszerben, pontosan nem tudom mi
júl. 17. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Lehet, buta kérdés lesz, de azért felteszem... az, hogy két kamasz gyereket nevelek egyedül, segítségem nincs évek óta, az apukájuk nemhogy segítene,...

mindezt átlagfizetésért. Egészségügyi problémákkal is kűzdök. Mindezek mellett jogos, hogy iszonyúan szét vagyok csúszva, most is pl. csomó dolgom lenne, de képtelen vagyok nekilátni, inkább fekszem? Nem így terveztem, de ma történt valami, amin kiborultam, elbőgtem...

Úgy érzem olyan ember vagyok, aki tudja mit kellene tenni, de egy hajszálat nem tesz keresztbe, ha mások nem lennének, a híd alatt lennék, akkor se...

Fiatalságom már elmúlt, és ilyen maradtam, berögzült. Sosem vártak el tőlem semmit, és sosem kaptam dícséretet, arra neveltek, hogy szerény legyek, másokat helyezzek előtérbe önmagam helyett, és tiltották hogy önbizalmam legyen. Ilyen lettem, tengetem az időt...

Hogyan zárjak ki egy mérgező személyt az életemből anélkül, hogy keresztbe tenne nekem?

Nem szeretnék itt nyílvánosan részletezni. Ha konkrétumokra lenne szükséged a tanácsadáshoz írok priviben.

Hogyan kéne védekeznem azokkal az emberekkel szemben, akik folyton keresztbe akarnak tenni?

Konkrétan arra mennek, hogy ellenem fordítsanak másokat és ez elég rosszul érint, mert amúgy is nehezen barátkozom.Bevált tippeket szeretnék kérni vagy valós sztorikat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!