Miért van az, ha megszívatok embereket akkor mindig előkerül a külső, mindig csak a külsőmbe tudnak belekötni?

válasza:10# nem vagy példás belsőre, mert bszttd őket.
Mindegy hogy nézel ki, azt kapod, amit adsz, és amit megérdemelsz.
11
De ha szar tulajdonságaik vannak? Amin javíthatnának?

válasza:12# neked is szar tulajdonságaid vannak, mégse javítasz rajta. Akkor? Mi jogon várod el tőlük a változást?
Meg úgy alapból? Mi jogon bszttd őket?

válasza:"S az rendjén van, hogy a semmiért a külsőmbe kötnek bele?"
Azért kötnek beléd, mert te szívózol velük, te magad írtad. Mi lenne, ha esetleg nem viselkednél így, és kapásból megszűnne létezni az említett probléma? Ez még nem jutott eszedbe?
14
Tehát a belsővel szívózni ugyanaz mint a külsővel szívózni?
Ma is tanultam valamit GYIK-on!

válasza:1. Te cseszegeted őket, megérdemled.
2. A külsődbe kötnek bele, mert nem ismernek (gondolom nem is akarnak, ha ilyen kis okádék vagy) és ez a legkézenfekvőbb.
Amúgy meg addig örülj, amíg nem húzod ki a gyufát valakinél annyira, hogy pofánvágjon és csak a külsődön gúnyolódik.

válasza:"Tehát a belsővel szívózni ugyanaz mint a külsővel szívózni?"
Senki nem ezt írta. Szövegértésből is komoly gondjaid vannak, nem csak alapvető jellemedben...

válasza:Ne szívóz a másikkal.
Engem bantanak a külsőm miatt néha de közben én meg nem is ismerem őket. Ők meg azthiszik hogy én tudok róluk azt sokszor azt se tudom ki mondja

válasza:Mivel te kezdted a személyeskedést a szívatással ezért ne csodálkozz, ha a többiek visszatámadnak azzal ami neked a legjobban fáj. Ez nevezetesen a külsőd.
Ha te bunkó vagy mással, akkor törvényszerű, hogy mások is bunkók veled. Elképzelhető, ami neked szívatás (kifigurázod a tulajdonságaikat) az másnak sértés és ezért ő is ott bánt ahol tud (például a kinézeted miatt).

válasza:A külsőddel bántanak, mert azt látják, az a legegyszerűbb.
Én sem venném a fáradságot, hogy jobban megismerjek egy hozzád hasonló kis gyökeret, tehát marad a külső. Szerintem ez egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Tehát menő szögletes állú kicsi szemű srácok alapból alacsonyabb rendűként kezelnek ha nem úgy nézel ki mint ők? Jelenleg azon gondolkodom, hogy 3 chad haverom építem le.
egy kozepiskolas lany vagyok. szuletesem ota „kover” vagyok szoval a fogyassal nehezen mennek le a kilok. tengely deformitasom van (ami azt jelenti hogy elallnak a labaim) es emiatt nem tudok futni es max uszni es biciklizni tudok. es itt jonnek a bajok: a...
Több olyan férfit ismerek főleg aki tényleg nem néznek ki jól, pl. a kollégáim között egyáltalán nem gazdagok, mert ugyanannyi a fizetésük van, de vannak ilyen barátaim is, tudom hogy nem gazdagok és nem néznek ki jól, el vannak hízva kopaszodnak és még sorolhatnám...
Úgy érzek semmi nem működik bármit próbálok mindig ugyanabba a falakba ütközök szociálisan. Ezért megfordult a fejemben, hogy blackpill mégis igaz. Mit gondoltok erről? A szociális sikered előre eldöntött?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!