A covid miatt kialakult egy új kapcsolat az intovertált meg az extrovertalt között mivel 1el közelebb voltak egymáshoz mint az előző, a covidos generáció egyel tapasztaltabb. Így lesz bolcsebb az ember. Ez így van szerintetek is?

válasza:Haljak meg nem értem, mi az indoklásod, pedig vagy hatszor elolvastam.
Amúgy nem. Gyűlöltem a covid-lezárásokat, pedig introvertált vagyok. Nagyon örülök annak, hogy vége lett, és újra tudok menni nagybevásárlást tartani az éjjelnappali tescoba hajnal egykor, mikor rajtam kivül négy árufeltöltő tartózkodik az üzletben, hogy kimehetek este munka után futni, és hogy nincs itthon a lakótársam 24/7, hanem néha tudok pl. úgy főzni, hogy nem zavar meg senki. Nincs bajom a lakótársammal, kedvelem, de néha jól esik egyedül lenni. Illetve ha valakim kórházba kerül, bemehetek hozzá. Nagymamám régóta rákos volt, de pont a covid legsötétebb időszaka alatt volt negyedik stádiumban, egy nap felhivott, hogy menjek be hozzá, mert szerinte haldoklik és nem akar egyedül meghalni, de nem engedtek be, mert a személyzet szerint nem haldoklott. Aznap éjjel meghalt. Egyedül, pedig neki másra lett volna igénye. Sosem fogom ezt megbocsájtani a döntéshozóknak, de azoknak sem, akik imádtak rettegtetni, gondolok itt leginkább az újságirókra, meg azokra, akik a neten követelték, hogy korlátozzunk le még jobban mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Nincs semmiféle rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban csak utálom.
Mit tapasztaltatok? Milyen volt vele a kapcsolat mint társ?
Két barátomon is azt vettem észre, hogy miután kimentek külföldre és jobb életük lett, iszonyatos mértékben megnőtt az arcuk. Az egyik, amikor hazajön és elmegyünk valahova, soha nem engedi, hogy fizessek és mindig érezteti a két ország közötti különbséget, ráadásul...
Ezen gondolkodtam egy pszichológiai tárgyú könyvet olvasva.Tudok is példákat a saját személyes tapasztalatomból.Az egyik barátnőm többször megkérdezte mikor kelek reggelente mondtam neki 6-7óra körül, erre visszakérdezett elcsodálkozva,hogy olyan korán?Egyszer együtt...
Én már több ilyen ismerősömnél tapasztaltam, hogy pl. az egyik nagyon sokszor mint egy kis pingvin, affektálva odatipeg a férjéhez puszit kérni, sokszor használ gyerekes "nyávogó" hangnemet, vagy pl. egy kirakodóvásárban "jaj de cuki ez a..." plüssállat, vagy bármi más...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!