Mit árul el egy emberről, hogy 30 éves koráig nem volt még pártkapcsolata?

válasza:"hogy 30 éves koráig nem volt még párkapcsolata"
ENNYIT, nem többet és nem kevesebbet. Rengeteg oka lehet, ezért nem lehet az embert ennek alapjßan minösíteni!

válasza:

válasza:

válasza:Nézz ki egy közeli Havervagy eseményt, lépj be szingli túrázók csoport, vagy csinálj BÁRMIT, csak NE a tetves telefonon lógjál a szobádon belül!
Sorold fel, miket tettél a való életben azért, hogy legyen!
Nincs mit válaszolni, mi?

válasza:

válasza:Semmit.
Éldd az életed. Ne azért menj el egy rendezvényre, vagy meghirdetett túrára, vagy bármire, hogy ismerkedj, hanem azért, hogy jól érezd magad, és majd jönni fog magától. Igaz, nem párkapcsolat, hanem barátság, de az egyik legjobb barátnőmmel három éve a Balaton-átúszáson találkoztunk, teljesen véletlenül, ugyanarra a vitorlásra másztunk ki, mikor túl erősek lettek a hullámok. Kettő komolyan vehető, hosszabb kapcsolatom volt, egyikükkel úgy találkoztam, hogy egy egyetemi bulin összevesztem vele, hogy a karaoke-estén az ő, vagy az én társaságom énekelje az Afrikát (nem is ugyanarra a számra gondoltunk, ő a Toto-Afrikát akarta, az én társaságom meg a KFT Afrikát, szóval a semmin vitatkoztunk), de lett ebből egy két éves kapcsolat, a másikkal akkor kedveltük meg egymást, mikor egyszerre voltunk beosztva egy műszakba. Egyik sem volt tervezett, senki nem keresett semmit, csak úgy megtörtént.

válasza:"nem volt még pártkapcsolata?"
"Nagyon akarok pártkapcsolatot"
Amire te gondolsz, az nem párTkapcsolat, hanem párkapcsolat. Társhiányod, párhiányod van, nem párthiányod.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mármint jó, ha folytatom? Reggeli: - 0,25 kiló bundás kenyér, egy tányér gabonapehely tejjel Ebéd: - két fogás, plusz saláta, átlagos kalória mennyiséggel Vacsora: - ugyanaz, mint a reggeli, plusz egy zacskó chips, és egy fél tábla milka csoki, egy konzervnyi...
A családban van több autónk is, meg gazdagok vagyunk, de én nem akarok vezetni, meg nem is szeretem az autókat, így mindenhova gyalog megyek, ha intézek valamit!
Vannak mások is így? Nekem elég nehéz lenne egyenlőre nem is tudnám elkepzepni sem.
Felvetodik a kérdés hogy miért kellene egy 35 éves férfit mondjuk lenézni bárkinek is azért mert szűz? én esetem az hogy én 30 évesen vagyok még szűz, bár nem így szeretnék meghalni azért szűzen. De igazából ha már mondom valakiknek, akkor már néznek egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!