Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit árul el egy emberről,...

Mit árul el egy emberről, hogy 30 éves koráig nem volt még pártkapcsolata?

Figyelt kérdés

júl. 26. 21:30
1 2
 11/17 Noren1989 ***** válasza:
67%

Felnőtt pàrkapcsolatokban kb kétórànként van ez a kérdés. Görgess oda és konstatàld, hogy a nők nem mennek hàzhoz, kivéve, ha fizetősek. Emeld fel a segged anuka szoknyàja mellől és jàrj kicsit emberek közé.

Hàtha nem leszel ilyen fröcsögősss 🙂

júl. 27. 05:35
 12/17 A kérdező kommentje:
Amúgy különösebben nem érdekel a téma annyira.. 🤷🤷 Csak kíváncsi voltam, hogy reagálnak az emberek.
júl. 27. 06:33
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem foglalkoztat annyira a téma.
júl. 27. 06:37
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
A 6#, a 10# és a 11# komment válasza tetszik, nagyon reálisak.
júl. 27. 07:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Sokan azt gondolják, hogy ez sokakat érdekel és foglalkoztat, hogy egy egyedülálló miért az, és miért nincs senkije.

Senkit nem érdekel! Te sem.

A csajok csak azért érdekesek, mert végre van egy egyedülálló...

Pasiként hidd el, hogy a világon senkit nem érdekelsz.

júl. 27. 10:09
 16/17 anonim ***** válasza:
55%
Nekem inkább az a furcsa hogy 20 éves koráig már mindenki megtalálja a nagy szerelmet aki PONT őt szereti lol
júl. 27. 22:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
16 Legtöbb esetben inkább csak egy ideig azt hiszik.
júl. 27. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ez jó étrendnek számít egy 30 éves, 180 magas férfinak?

Mármint jó, ha folytatom? Reggeli: - 0,25 kiló bundás kenyér, egy tányér gabonapehely tejjel Ebéd: - két fogás, plusz saláta, átlagos kalória mennyiséggel Vacsora: - ugyanaz, mint a reggeli, plusz egy zacskó chips, és egy fél tábla milka csoki, egy konzervnyi...

Visszataszító és szegényes képet fest egy 30 éves férfiról az, ha nincsen autója és vezetni sem tud?

A családban van több autónk is, meg gazdagok vagyunk, de én nem akarok vezetni, meg nem is szeretem az autókat, így mindenhova gyalog megyek, ha intézek valamit!

Egy nagyon elkényeztetett anyuci kisfia típus 30 éves férfi hogyan tud saját lábára állni az életben?

Vannak mások is így? Nekem elég nehéz lenne egyenlőre nem is tudnám elkepzepni sem.

A magyar társadalom sajnos általában úgymond lenézik, az olyan embereket, akik félenkseg vagy szorongás miatt szűzek 30 éves kor felett is?

Felvetodik a kérdés hogy miért kellene egy 35 éves férfit mondjuk lenézni bárkinek is azért mert szűz? én esetem az hogy én 30 évesen vagyok még szűz, bár nem így szeretnék meghalni azért szűzen. De igazából ha már mondom valakiknek, akkor már néznek egy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!