Te miért nem tudsz önmagad lenni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"...tán szívük mélyén ők is szeretnék
és megtennék, boldogan!..."
A legtöbben félnek önmaguk lenni, mert a társadalom azt várja el, legyen bankkártyát, aktívan használd a közösségi oldalakat, legyen okostelód... Megmondja a társadalom, miről hogyan gondolkodj, hogy cselekedj és ugye...
...ami az embertől különböző, korábban nem tapasztalt, az fura, ami fura, az félelmetes, ami félelmetes, attól fél, amitől fél, azt ellöki magától.
Tehát minden, ami különbözik (mindegy, miért), azt a társadalom kilöki magából és dobja perifériára. A legtöbben azért nem önmaguk, mert ebben a kényszerhálóban vannak, mert fontosabb nekik a szexuális együttlét férfivel/nővel, a "menő lét" stb., fontosabb a megalkuvás, semmint, hogy önmaguk lehessenek.
Ez persze individuálisan más-más képet ölt, de a lényeg ez.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mi korlátoz benne?
Alapjáraton egy rendkívül csendes, nyugodt, kiegyensúlyozott és unalmas embernek tűnök. Valójában ezek totális ellentéte vagyok, azonban ezt csak mély bizalmi kapcsolatban tudom megmutatni, legyen ez kapcsolatbeli vagy baráti. Szeretem a nyitott, kedves, laza...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!