Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te miért nem tudsz önmagad lenni?

Te miért nem tudsz önmagad lenni?

Figyelt kérdés
Mi akadályoz benne?

júl. 30. 22:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#8, hogy tanulj, tapasztalatokat szerezz, élvezd az életet, ismerd meg önmagadat is. Ez utóbbi akármilyen banálisan hangzik is, nem megy egykönnyen. Sok-sok idő, tapasztalat, és igen, kudarcok is kellenek hozzá. Szóval ne csüggedj, én pl a negyvenes éveim közepén jöttem rá, hogy autista vagyok, és értettem meg, hogy nem vagyok egyedül a furcsaságaimmal, hogy ennek neve van és emberek tömegei vannak hasonló cipőben. Szóval, fel a fejjel, ne bánkódj, lásd meg a jót mindenben és tanulj, fejlődj nap mint nap.
júl. 31. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha megnyomorodtál, olyan sok szar ért az életben és olyan sok rossz dolgot kellett felfognod, hogy szó szerint belegebedtél, de tudod, hogy célod van, okkal vagy itt, okkal éltél át annyi szart, te feladnád?
júl. 31. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:
35%
Számos embert meg kellene öljek, ha önmagam akarnék lenni.
júl. 31. 22:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Mert nemakarok önmagam lenni

Neo kijott a Mátrixbol, lakhatott csatornába, ehetett szar kaját

Na, megérte?

Nekem jó itt a Mátrixba

aug. 1. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi a fontosabb, hogy elfogadjanak, kedveljenek az emberek, vagy önmagad légy akkor is, ha mások ezért nem annyira kedvelnek, és külső szemlélőként te...

Alapjáraton egy rendkívül csendes, nyugodt, kiegyensúlyozott és unalmas embernek tűnök. Valójában ezek totális ellentéte vagyok, azonban ezt csak mély bizalmi kapcsolatban tudom megmutatni, legyen ez kapcsolatbeli vagy baráti. Szeretem a nyitott, kedves, laza...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!