Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nálatok ki van kapcsolva most...

Nálatok ki van kapcsolva most a klíma?

Figyelt kérdés
aug. 5. 18:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
84%
Nem mer napelemről meg akksirol megy
aug. 5. 18:08
 2/31 anonim ***** válasza:
86%
Nincsen klíma.
aug. 5. 18:10
 3/31 anonim ***** válasza:
82%

nincs klímám...

szerencsére jó fekvésű a lakás - szükségtelen energiapazarlás lenne

aug. 5. 18:10
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálam sincs klíma
aug. 5. 18:21
 5/31 anonim ***** válasza:
76%
Nálam ki van kapcsolva - konyhán dolgozom, az itthoni meleg semmiség.
aug. 5. 18:22
 6/31 anonim ***** válasza:
39%
Nincs, mert egy hete folyamatosan megy hogy ne melegedjen at a lakas es ne kelljen csutkan jaratni amikor hazaerunk.
aug. 5. 18:22
 7/31 anonim ***** válasza:
31%
Most szereltettem fel 8.8 kW-nyi hutesi teljesitmenyt 1 millioert, hogyne jaratnam.
aug. 5. 18:26
 8/31 anonim ***** válasza:
76%
Nincs.
aug. 5. 18:35
 9/31 Psycho ***** válasza:
52%
Én kikapcsoltam igen, és nagyjából 5 óra körül. Este majd még kicsit visszakapcsolom 10 után. Addig jó a kis asztali ventillátor is.
aug. 5. 18:40
 10/31 anonim ***** válasza:
62%

Nincs klímám, de a ventilátor kb egésznap megy. Nem bírom a 30 fokot, sorry.

Na jó, néha 1-2 órára lekapcsolom.

aug. 5. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Opel Astra H (Z14XEP) klímakompresszorának (mágneskuplungos) csak akkor van súrlódó hangja, ha be van kapcsolva. Mi lehet a baja?

Gondolom a csapágyak akarnak nyugdíjba menni. Nem hiszem hogy a szabadonfutó csapágya lenne, mivel alapból nincs hangja. Hűteni hűt rendesen, csak hát hangos. De sehol nem találtam meg, hogy a szabadonfutó csapágyon kívül milyen egyéb csapágyak vannak benne, illetve...

Kisebb teljesítményű 1,2-es autónál mennyire normális az, ha a klíma be van kapcsolva, akkor időnként erősen megfogja a motort?

Mikor bekapcsolom, akkor érzem, hogy megfogja és gondolom ez rendben is, de később is van mikor ehhez hasonló hatást érzek, vagy ha a gázra lépek, akkor se olyan.

Lyukas klímakompresszorból folyamatosan szivárog a gáz, vagy csak ha be van kapcsolva?

Lyukas klímakompresszorból folyamatosan, kikapcsolt klímánál is szivárog a gáz, vagy csak ha be van kapcsolva a klíma? Röviden: Lyukas a klímakompresszor, irreális árat kaptam, az autó árának 40%-a az új kompresszor ára. Mivel jövő év elején úgy is le akarnám...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!