Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan dolog, amit fel...

Van olyan dolog, amit fel kellett adnod az életben?

Figyelt kérdés

aug. 5. 22:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
60%
Neked mi az?
aug. 5. 22:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében az egész életet.

Betegség miatt.

aug. 5. 22:59
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Párkapcsolat, család, ilyesmi. Volt egy csodálatos párom, de nem tudott velem maradni. Nem akarok mással lenni.
aug. 5. 23:19
 4/17 anonim ***** válasza:
57%

Persze. Volt amikor csekket, anno régebben meg kézzel írt levelet, aztán csomagot is jópárszor, egyszer-kétszer lottót is adtam fel, de azt nagyon ritkán, egészen régen táviratot is még a '90-es években, meg ilyeneket...

Ja, meg amikor apám a tetőt javította és a létrán állt, akkor neki a cserepeket kellett feladnom. Szóval én már elég sokszor feladtam.

aug. 6. 00:49
 5/17 anonim ***** válasza:
39%
Ajánlott levelet.
aug. 6. 00:54
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Van egy alapbetegségem, a pályaválasztás idején szakács szerettem volna lenni, így ez nem lehetséges.
aug. 6. 05:33
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

A szakmámban ( vagy annak közelèben- legalább irodai munka) szerettem volna elhelyezkedni miután vègeztem a suliban, de munkatapasztalat hiányában sehová sem vettek fel. Mindenhova 3-5 év munkatapasztalatot vártak, de így, hogy esélyt se kaptam soha, nem jött össze.

Be kellett látnom, hogy sosem fogok tudni elhelyezkedni, így 2 év után feladtam ezt.

Utána már mindenhova küldtem jelentkezést ahová nem írták hogy tapasztalat kell. Gyárba, boltokba, árúfeltöltés, gyorséttermek, stb stb, mêg takarítónak is jelentkeztem. Ez sem jött össze.

Aztán itt a kisvárosban ahol èlek, megnyílt az egyetlen könyvesbolt ami van, konkrètan csak kíváncsi voltam mi a kínálat, de megláttam a kiírást, hogy kisegítőt keresnek, munkatapasztalat nem szüksèges, betanítunk, csak középfokú végzettség, számítógèp ismeret kell, illetve a könyvek, az olvasás szeretete.

Hát mondom , ezt nekem találták ki. Imádom a könyveket. Szóltam az ottani embernek, akiről kiderült, hogy a főnök, hogy èrdekelne a munka. Órákig beszèlgettünk, a munka jellegèről, rólam, ő is mesèlt magáról, könyvekről, olvasási èlmènyekről. Felvett, azóta, most már 13éve itt vagyok.

aug. 6. 06:02
 8/17 anonim válasza:
82%
Nem is sejtenéd mennyi mindent.
aug. 6. 06:16
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
Viszonzott szerelem.
aug. 6. 07:31
 10/17 anonim ***** válasza:
25%
nem lehet 2-3 feleségem
aug. 6. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit lehet tenni, ha 2 fontos, hagy horderejű, több éves (mindkettő), sok energiát igénylő dolog, út közül választani kellett, és az évek után/alatt...

Mielőtt megkérdezi valaki: nem lehetett együtt a kettőt, mindkettő nagyon sok időt, energiát, odafigyelést, felépítést követelt. Már nem lehet visszacsinálni. Nem, nem lehetett előre tudni, mert más emberek emberi tényezői is voltak benne, másoktól is függött az egész kiemenetele.

Mi volt az a dolog életed során, amiről le kellett mondjál annak ellenére is, hogy azt nagyon akartad és fájdalommal járt ez a lemondás?

Lehet szó bármiről. Pályaválasztásról, szerelemről, stb. Esetleg még érzel fájdalmat amiatt, hogy nem úgy alakultak a dolog mint azt ahogyan megálmodtad? Mindezek ellenére, boldog vagy a jelenlegi életedben?

Volt már veled olyan, hogy letettél valamit valahova, és mikor kellett már hűlt helye volt?

Én ma reggel pl. a köntösömmel jártam így. Reggel letettem a szokott helyre, este mikor húztam volna fel nem volt sehol. Átkutattam a szobát, a fürdőt szinte a lakás minden zugát de sehol semmi..nem tudom hol lehet. Veletek volt ilyen? :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!