Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éltetel már együtt túlérzékeny...

Éltetel már együtt túlérzékeny emberrel?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, aki közelében vigyázni kell, hogy mit mondasz, mert könnyen kiakad bármin, ideges, agresszív lesz.

Nem érti a poént, mindent sértésnek vesz.

Ha konfliktusod van vele, apró dolgok miatt, nem szól hozzád akár napokig.

Mit gondoltok mennyire megterhelő ilyen emberrel élni?

És mi a helyes magatartás velük szemben?

aug. 6. 14:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen.
aug. 6. 14:28
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Anyám ilyen. Sajnos most átmenetileg vele kell éljek. Minden nap szenvedés, nagyon várom, hogy elköltözzek megint. Minden kis szarba beleszól, beleköt, aztán persze még ő sértődik meg. Ez valami pszichés betegség lehet nála.
aug. 6. 14:32
 3/23 anonim ***** válasza:
60%
2# Ismerős. Ha elkezd kötözködni, ne válaszolj neki semmit, ne reagálj, csak olaj a tűzre. Minél kevesebb kontakt. És amint meg lehet, költözés.
aug. 6. 14:35
 4/23 anonim ***** válasza:
80%
#3 akkor részvétem neked is. Áh igen, sajnos idegileg sokáig az ilyet nem lehet bírni. Azt se bírom mindig, hogy ne szóljak vissza. Laktam már együtt lakótársammal, exekkel, de soha eggyel nem voltak ilyen problémáim. Hagytuk egymást élni és mindenki úgy pakolta a dolgait, úgy takarított, úgy mosott stb, ahogy akart. Na anyám nem ilyen. Ha a legkisebb dolgot nem úgy csinálom, ahogy neki tetszik, már pofázik. Ilyennel egyszerűen nem lehet élni. Számolom vissza a napokat, hogy mikor költözhetek végre.
aug. 6. 14:39
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Írtam valamit neki, és félreértette. Én rögtön megmagyaráztam, hogy "bocsi, nem úgy értettem hogy X, hanem hogy Y" de közben már jött, hogy "most miért vagy seggfej", "mindig ezt csinálod", "azt akarod hogy hülyének érezzem magam"

Emellett gyakori volt az ajtócsapkodás is, meg hogy én nem tisztelem őt(???) és mindenki csak szekálja.

aug. 6. 14:42
 6/23 anonim ***** válasza:
60%
4# Amíg arra kényszerülsz, hogy vele kell laknod, a minimális kötelezőt csináld meg, amit mond, hogy minél kevesebb dologba tudjon belekötni. Elmosogatsz, porszívózol, felmosol. Ennyi.. Lehetőség szerint próbálj nem egy légtérben együtt lenni vele. Ha kiabál, dühöng, igyekezz elzárkózni tőle. Ne válaszolj, ne reagálj semmit, ha beszól neked, mert csak olaj a tűzre. Ha pedig nem tudod nem lereagálni, akkor inkább tartsd a fizikai távolságot is tőle, elmész sétálni, könyvtárba. Hány éves vagy? Munkaképes korú vagy? Ha igen, próbálj erre alapozni, összegyűjtesz valamennyi pénzt, utána költözés.
aug. 6. 14:45
 7/23 anonim ***** válasza:
74%
Igen, akivel én együttélek, gyakorlatilag naponta rohamai, kitörései vannak, mindig elpattan nála valami cérna.
aug. 6. 14:47
 8/23 anonim ***** válasza:
75%

Ja én ezeket magamtól is megcsinálom, rendszerető vagyok, de ő az a típus, hogy egyszerűen valamibe bele kell kötnie. Ha nincs mibe, akkor keres valamit :D

Amúgy 30 vagyok, van bőven félretett pénzem is, csak szakítás után költöztem haza, nem akarok most albit fizetni. Inkább gyűjtök még kicsit és veszek sajátot. De addig el kell viselni…te albiba költöztél “előle” vagy vettél sajátot?

aug. 6. 14:54
 9/23 anonim ***** válasza:
26%
8# Nem, saját lakás nekem nagyon távoli. Ahhoz önerő is kell. Albérlet lenne a cél, ha lakást nem tudok fizetni, akkor egy szobát.
aug. 6. 14:58
 10/23 A kérdező kommentje:

Úgy látom akkor sok ilyen ember van.

Milyen lenne ha ezek együtt élnének?

aug. 6. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Egy undorító agresszív szar emberrel csak egy ugyanilyen rossz ember tud együtt élni 15 éve, vagy lehetséges hogy meg tudja játszani magát otthon ennyi ideig?

Tehát ha elmondaná valaki annak az embernek aki együtt él ezzel a nagyon szar emberrel hogy miket követett el, akkor az semmit sem számítana neki, hiszen ő maga is a legalja kategória? Hozzáteszem itt nagyon súlyosan rossz és deviáns viselkedésről és törvénybe...

Szerintetek igaz, hogy egy férfi hajlamosabb arra, hogy eltartson egy nőt, de fordítva ez egyáltalán nem igaz?

Vélemény és tapasztalatom szerint sok férfi tart el asszonyt, úgy hogy az asszony nem dolgozik valami oknál fogva. Viszont fordítva én ezt nagyon nem látom, kivéve ha a nő az áldozat szerepébe bújhat.

Harminc feletti szingli, gyerektelen, introvertáltabb emberek: hogyan reagáljátok le, mikor látjátok ismerőseiteket közösségi médiában boldognak,...

Lehet ez gáz, de én 32 vagyok, eddig egy nagyon rossz kapcsolatban voltam (amúgy meleg férfi vagyok), újabban meg heti szinten járok bulizni. Viszont az ilyen családosabb ünnepek nagyon tudnak fájni: a szüleim annyira nem ilyen családcentrikusak, igazi barátaim mind...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!