5-ös skálán mennyire szeretsz élni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mikor hogy. Ha jó kedvem, jó időszakom van, szeretek, ha épp nem jó valami, akkor hamar eljutok öngyilkos gondolatokig. Bár a megvalósításhoz sajnos nem vagyok elég bátor.
Amúgy én az átlaghoz képest tök jól állok anyagilag, jól nézek ki, van társasági életem, egészséges vagyok stb, de persze rossz időszakaim nekem is tudnak lenni.

válasza:Most 3 as.
Sok probléma van. Teljes lakás felujjításban vagyunk, sok probléma. Mi hova kerüljön, mi mekkora, ki mikor hogy jön. Mellette betegség, a tüdőmet kiköpöm. Jöv héten nyaralás, 2 hét múlva egy egy fontosabb anyagot kell leadnom. De ha minden megvan, és sikerrel veszem az akadályokat akkor 5/5lesz. Addig a feleségem mellettem áll, a lányom (2éves) minden nap mosolyt csal az aromra. Szerintem nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Szereted az életedet? Számodra a pohár félig üres, vagy félig teli? Te hogy látod, több az öröm az életben, vagy több a bánat, nehézség? Kort és nemet is írj kérlek.
Vagy inkább készétel, vagy éttermezel?
Valóságshowt nézek, túlélőshowt, ahol az egyik játékos azzal akart meggyőzni egy utcai járókelőt külföldön, hogy "ez egy tévéshow, akarsz híres lenni?", és belőlem rögtön kipattant a zsigeri ellenállás, hogy én kösz', nem. Ugyanakkor tudom, hogy az influenszerek...
Tehát az időd nagy részében nem valami szeretem dolgot csinálsz, amiben fejlődsz, ami feltölt téged, hanem olyat, amit kifejezetten utálsz, azaz leszív, vagy jobbik esetben semleges, azaz nem merülsz le tőle, csak épp semmi pluszt nem ad a dolog. Hogy lehet így leélni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!