Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 5-ös skálán mennyire szeretsz...

5-ös skálán mennyire szeretsz élni?

Figyelt kérdés
aug. 6. 18:34
A kérdező szavazást indított:
5
4
3
2
1
0
25 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Hatszázhetvennégyezer-négyszázötvenkettő, mínuszban.
aug. 6. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
21%
Mik ezek a számok? Ha a 0 az, hogy már azon gondolkodom, melyik fára kössem magam, akkor talán azt mondanám, hogy 3 és 1 között szokott ingadozni. Azért vagyok benne bizonytalan, mert az 5 szerintem annyira kívül esik a megtapasztalásomon, hogy felfogni se nagyon tudom, hogy az mit jelenthet. Talán ez is sokat elárul.
aug. 6. 19:14
 3/7 Life and Death ***** válasza:
57%
Egyáltalán nem szeretek.
aug. 6. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
0-2 között változik.
aug. 6. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
39%
Az anyagiakon múlik, a munkán amit végzek, a szabadidőn és a hobbin. Anyagiak egy erős 3, a munka amit csinálok egy 2-es, mivel közeli a munkahely van szabadidőm ezért az 4, egyedül élek ezért tudok élni a hobbinak 5. Ha átlagot vonunk akkor az eredmény 3,5.
aug. 6. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Mikor hogy. Ha jó kedvem, jó időszakom van, szeretek, ha épp nem jó valami, akkor hamar eljutok öngyilkos gondolatokig. Bár a megvalósításhoz sajnos nem vagyok elég bátor.

Amúgy én az átlaghoz képest tök jól állok anyagilag, jól nézek ki, van társasági életem, egészséges vagyok stb, de persze rossz időszakaim nekem is tudnak lenni.

aug. 6. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
23%

Most 3 as.

Sok probléma van. Teljes lakás felujjításban vagyunk, sok probléma. Mi hova kerüljön, mi mekkora, ki mikor hogy jön. Mellette betegség, a tüdőmet kiköpöm. Jöv héten nyaralás, 2 hét múlva egy egy fontosabb anyagot kell leadnom. De ha minden megvan, és sikerrel veszem az akadályokat akkor 5/5lesz. Addig a feleségem mellettem áll, a lányom (2éves) minden nap mosolyt csal az aromra. Szerintem nem lesz gond.

aug. 7. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Számodra mi az élet értelme? Szeretsz élni?

Szereted az életedet? Számodra a pohár félig üres, vagy félig teli? Te hogy látod, több az öröm az életben, vagy több a bánat, nehézség? Kort és nemet is írj kérlek.

Te szeretsz főzni? Mennyire van időd hozzá?

Vagy inkább készétel, vagy éttermezel?

Te szeretsz/szeretnél híres lenni?

Valóságshowt nézek, túlélőshowt, ahol az egyik játékos azzal akart meggyőzni egy utcai járókelőt külföldön, hogy "ez egy tévéshow, akarsz híres lenni?", és belőlem rögtön kipattant a zsigeri ellenállás, hogy én kösz', nem. Ugyanakkor tudom, hogy az influenszerek...

Te hogy éled meg, hogy az időd nagy részében nem azt csinálod, amit szeretsz?

Tehát az időd nagy részében nem valami szeretem dolgot csinálsz, amiben fejlődsz, ami feltölt téged, hanem olyat, amit kifejezetten utálsz, azaz leszív, vagy jobbik esetben semleges, azaz nem merülsz le tőle, csak épp semmi pluszt nem ad a dolog. Hogy lehet így leélni...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!