Munka után idő van, de energia már nincs. Más is van így?
Bejárással napi 9 órát dolgozom. Utána eszek majd, edzek/takarítok/boltba megyek/ügyet intézek, aztán, egy kevéske beszélgetés a párommal vagy szüleimmel, majd fürdés. Utána szokott még lenni kb 2 órám csinálni valamit, de ez általában semmittevés, esetleg 1-2 rövid videót megnézek. Filmet nézni sincs már erőm, mert egyszerűen fáradt vagyok, nem tudok figyelni. De ha aznap éppen nem edzek és nincs más teendő, akkor nézek 1 részt egy sorozatból majd utána ugyanaz: van még időm, de már nem tudok koncentrálni.
Hévégenként jobb, de ott is fél napom elmegy pihenéssel, pedig akkor 11-ig alszom.
Gondolkodós, szellemi munkát végzek.

válasza:Igen.
Országunkban sokan élünk így, mint az állatok, hogy napközben dolgozol, munka után meg újabb kötelező köröket kell intézni, nagy nehezen gyorsan eszel még valamit közben, ágynak esel, aztán másnap kezdheted az egészet elölről.
Nálunk ez a megszokott Magyarországon, és jelen korunk mentalitása mellett, úgyhogy nem vagy egyedül ezzel.

válasza:igen, én is, pedig több időm van nálad.
erre mondják, hogy alacsony energiaszinten mozgunk.

válasza:Covid adta home office előtt ötig dolgoztam és azt vettem észre hogy délután háromkor tele voltam energiával, simán belefért volna nekem egy bevásárlás vagy valamit elintézni. Ötkor meg kimerült voltam. Nem bírtam a boltba beugrani útban haza, csak ha nagyon ráerőszakoltam magam. Ugyanez volt, este hazaértem, elintéztem pár dolgot, aztan maradt 1-1,5 óra magamra és ágy. Reggel meg hajnalban kelés. Hétvége meg elröpült. Nekem a munka tette ki az életemet és fuldokoltam.
Aztán bevezették a home officet és teljesen feltöltődtem. Itthonról is kell dolgozni és sok a munka, de nagyon sok energiát ad hogy itthonról megy, munkaidő végén nem vagyok fáradt, napközben el tudok intézni pár dolgot és csendben dolgpzom nincs a folyamatos háttérzaj.
Most néha bemegyünk néha otthon vagyunk, ég és föld, amikor bemegyek elmegy az utazás idő, rákészülni előtte hogy minden el legyen intézve, odabent a folyamatos háttérzaj hogy takonyszívás, hapci, egészségedre, hihi, pletyi, folyamatos krákogás, kuckuc, stb Nem is vagyok bent produktív, ráadásul amit otthon atdobnak chaten amit elolvasok amikor épp ráérek azt ott személyesen mondják el, mindegy hogy épp munkában vagyok.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
BME-ről, ELTE-ről, Károliról több videót láttam, ahol a tanár felsorolja a baromi nehéz és szigorú követelményrendszereit az egyébként szintén baromi nehéz tárgyaihoz. A kommentszekcióban rendszeresen megjelentek a boomerek vagy még idősebb generációk igencsak károgó...
Vannak facebookon kocsi hirdetések árral, képpel. Nagyon sok jó árú és szép állapotban lévő van tényleg nagyon baráti áron, ami nem 20-on éves kocsi. Sok esetben írja az eladó hogy nagyobbra cserélik, napi használatból eladják a régit. Tehát tényleg ellenőrizhető a...
Egy hét telt el az egyetemből, öt napot laktam eddig Budapesten - mivel hétvégére hazamentem -, de már kivagyok, mint a liba. Már önmagában az is fárasztó, ha az ember csak utazik vonattal, repülővel, busszal, autóval, akármivel. Hát nekem most olyan minden napom, mint...
Valami német valóságshow, a műsorvezető manus meg röhög a meghívott vendég hangján, valami mandulaműtéte lehetett talán, és nem sikerült jól. Ez nem vicces. Én lerúgtam volna a székről ezt a riportert. Nem érdekel, hogy megrendezett, vagy sem. Bunkó. Én lerúgtam...
Éltetek akkor? Meg szoktatok róla emlékezni? Lehet fura dolog, de nekem ez egy gyásznap. Bár nem vagyok amerikai, sőt nem halt meg hozzátartozóm, de mégis ez volt az első olyan nagyobb terrorcselekmény, amit élőben átéltem.
Te hogyan tudtad ezt lereagálni, egyáltalán le lehet az ilyet? Ha valakinek nincsenek meg az alap kommunikációs skilljei, eszközei, akkor megvédeni se tudja magát. Akkor meg jobb híjján marad a lefagyás. Könnyű azt mondani, hogy vágj vissza, de ha valakinek halk,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!