Miért lóghat ki valaki a sorból?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mit jelent ez a mondás?#kilógás #sorból
2014. máj. 5. 18:50
1/6 anonim válasza:
Aki kilóg a sorból, az valamiben más/nem olyan mint a többi ember.
2/6 anonim válasza:
A 'normális' társadalom szemében (attól függ mit veszünk normálisnak) különböző. Lehet ez öltözködés, viselkedés, érdeklődés, vallás, hagyományok, nyelv, származás, szokások, betegség (testi/szellemi) stb. Annyi a lényeg, hogy valakinek legyen valami kirívó tulajdonsága. Ezt persze lehet mondani negatív jelzőként (valaki 'kitaszított' lesz, egy furcsa tulajdonság miatt) illetve pozitívumként is (valaki 'nem áll be a sorba' mer újítani, érdekesebbet mutatni).
3/6 anonim válasza:
Van egy halom átlagember, és van néhány különleges, más: vagy kevesebb, mint az átlag, vagy több. Gondolj egy szellemi fogyatékosra és egy Beethovenre. Mindketten kilógnak a sorból. :)
4/6 A kérdező kommentje:
mert nekem pszichiáterem azt mondta hogy ki kéne derítenem miért lógok ki a sorból mindenhonnan!!
Gondolom nem zsenialitásomra értette hogy minden honnan kiutálnak és csak feszültséget keltek társaságokban
2014. máj. 5. 19:36
5/6 anonim válasza:
Keress magadban olyan tulajdonságot, amit mások furcsának találhatnak. Amitől létrejöhet ez a feszültség. Lehet az a baj, hogy amikor társaságban vagy, akkor viselkedsz furcsán nem?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Most pl legutóbbi balhém az volt hogy főnököm ki akart rúgni mert lassan dolgoztam.
Aztán volt már olyan is hogy középsuliból akartak eltanácsolni mert össze-vissza vertek engem én pedig a tanároknak feleseltem, provokáltam őket wc-ben cigiztem, ittasan mentem be gimnáziumba. Néha bevettem 10 szem daedalon-t amitől bealudtam órán és hívták szüleimet.
Haveri körömből is kilógok mindig. Néha ha sokat iszok agresszív vagyok, török-zúzok, beszólok, meggondolatlanul megbántok másokat stb
Szóval ilyen dolgaim vannak
2014. máj. 5. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!