Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet változtatni a hangomon?

Lehet változtatni a hangomon?

Figyelt kérdés
Az a furcsa, hogy én nem úgy hallom a hangomat, ahogy a videóban, vagy mástól hallom. Azt is mondták már buz.is a hangom és ez nagyon zavar. Miért nem, úgy hallom a hangomat, mint mások ? A hangomon lehet változtatni ? 15/F
2014. máj. 7. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:

15 évesen még rengeteget változhat a hangod.

Mindenki másképp hallja a saját hangját a felvételen. Ez a hangképzés természetes folyamata miatt van így.

2014. máj. 7. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Változtatni nem lehet, max egy picit, ha jobban artikulász vagy épp kevésbé.

Mondjuk ha 15 vagy, akkor még fog változni, ezt hívják mutálásnak... Utána jobb lesz a hangod, az tuti, de nem te formálod, na, el kell fogadni.

Mindenki másképp hallja a sajátját.

Én is utálom az enyémet. Ahogy én hallom belülről, az tetszik. De felvételről egy nyávogás az egész. nem tudom más mit gondolhat a hangomról...

Én pl azzal tudom kissé határozottabbá tenni a hangomat, ha nem vigyorogva vagy csukott szájjal beszélek, hanem kinyitom a szám, próbálom érthetőbben kiejteni a betűket, azaz artikulálok... És akkor jobb lesz, de erre nehéz ügyelni...

2014. máj. 7. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
15 vagy, úgy mutálhatsz mint a fene, simán lehet, hogy akár havonta-kéthavonta változni fog a hangod, ezzel együtt kell élni. Majd elmúlik idővel, aztán beáll a hangod; egyébként általánosságban az ember hangja mélyül ahogy öregszik, szóval nem lesz mindig magas, "b*zis" hangod.
2014. máj. 7. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!